Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ληστείες και αρπαγές τσαντών


Πλούσια δράση είχαν αναπτύξει οι δυο νεαροί Έλληνες που συνελήφθησαν την προηγούμενη Πέμπτη στο Μεσολόγγι, όταν διέρρηξαν το κατάστημα μιας 64χρονης και άρπαξαν 137 ευρώ αλλά κατά τη διαφυγή τους τους είδαν γείτονες που ειδοποίησαν αστυνομικούς.
 
Η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Μεσολογγίου αποκάλυψε ότι στις 26 Μαρτίου ο ανήλικος κακοποιός -17 χρόνων- μαζί με τρεις συνεργούς του που δεν έχουν ταυτοποιηθεί, είχε ακινητοποιήσει με τη βία μια 59χρονη γυναίκα έξω από το σπίτι της και της είχε αρπάξει 150 ευρώ και ένα κινητό. Ακόμη, στις 10 Μαΐου είχε διαρρήξει το εξοχικό ενός 60χρονου ημεδαπού στα Τρελάγκαθα Μεσολογγίου μαζί με τους ίδιους άγνωστους συνεργούς του.

Την περασμένη Τρίτη, ο ανήλικος και ο 19χρονος που συνελήφθη μαζί του είχαν αρπάξει τις τσάντες από δύο ηλικιωμένες αδελφές που βρίσκονταν έξω από το σπίτι τους! Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου που τους άσκησε δίωξη για ληστεία και κλοπές, ενώ οι έρευνες για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης τους συνεχίζονται.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου