Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Εκλογές 1998. Νταουσάνης υποψήφιος με ΠΑΣΟΚ και Μπουλές με ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhdWuE3IHQs3kaoM38m9Dhmy0cALoh3pQWHZG3P3qEDyZRrjc-kRG8SegEDP54xoPuoDyvlRNvvDHvcvE-VArkevwhGj12ECS4kAyr93D6ZHq5wMxlZSJVjgheTsi-2KhN3v_Ijz4qlWjY/s1600/mpoules1.jpeg
Σύμφωνα με άρθρο τοπικής εφημερίδας του 1998, στις εκλογές εκείνης της περιόδου ο Γιάννης Νταουσάνης πήρε το χρίσμα από το ΠΑΣΟΚ ενώ ο Γιάννης Μπουλές ήταν υποψήφιος με την στήριξη του τότε Συνασπισμού.
 
Μάλιστα η εφημερίδα αναφέρει στο άρθρο της πως ο τότε αριστερός υποψήφιος και πρώην δήμαρχος κύριος Γιώτης συναντούσε δυσκολίες στην κατάρτιση συνδυασμού λόγω της υποψηφιότητας του επίσης αριστερού Γιάννη Μπουλέ.
 
Ο Γιάννης Νταουσάνης, σύμφωνα με το άρθρο της εφημερίδας,  ευχαριστούσε όσους στήριξαν την υποψηφιότητα του και το ΠΑΣΟΚ για το χρίσμα που του έδιδε.
 
Τα αποτελέσματα εκείνης της περιόδου ήταν η δυναμική είσοδος του Γιάννη Μπουλέ στην αυτοδιοίκηση και η 3η θέση του Γιάννη Νταουσάνη στις εκλογές της Ναυπάκτου.

φωτό: nafsclick

1 σχόλιο:

  1. Ο απερχόμενος Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Μπούλες καταγγειλε την Παρασκευή 23 Μαϊου, δυο μέρες πρίν τις επαναληπτικές Δημοτικές εκλογές 2014, ότι στον αντίπαλο συνδυασμό υπάρχει υποψήφιος του οποίου συγγενής κοντινός, καταχράστηκε επιδότηση απο την ΑΙΤΩΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ, πλαστογραφώντας κάποια έγγραφα.
    Ρωτάει τον κ. Μπούλε κάθε Ναυπακτιώτης με κοινο νού.
    Γιατί κ. Μπουλέ εφόσον διαπίστωσες παρανομία δεν την έστειλες στον Εισαγγελέα?
    Γιατί τον κάλυψες ?
    Ποιούς άλλους έχεις καλύψει αλλά επειδη είναι μαζί σου στις εκλογές δεν τους φανερώνεις ?
    Δεν γνωρίζεις ότι η κάλυψη ενόχου φανερώνει συνενοχή ?
    Ποιον θα πείσεις δυο μέρες πρίν τις εκλογές ότι μας λές όλη την αλήθεις ?
    Απο τη Δευτέρα που θα είσαι πιο χαλαρος θα υποχρεωθείς να πείς όλη την αλήθεια στον Εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή