Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Παπαθανάση στη Χάλκεια


Επίσκεψη στην Δημοτική Ενότητα Χάλκειας πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Θανάσης Παπαθανάσης. Σκοπός της επίσκεψης, ήταν να ενημερωθεί ο κ. Παπαθανάσης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή και να συζητηθούν οι δυνατότητες ανάπτυξης της.

Στα πλαίσια της περιήγησης, ο  υποψήφιος δήμαρχος Ναυπακτίας ενημερώθηκε από τους κατοίκους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, ενώ ανέπτυξαν και τις προτάσεις τους σχετικά με αναπτυξιακά έργα που κρίνονται απαραίτητα και θα συντελέσουν στην ανάπτυξη της δημοτικής ενότητας καθώς θα δώσουν προστιθέμενη αξία στην περιοχή . 

Ο κ. Παπαθανάσης στα πλαίσια της επίσκεψης του βρέθηκε και στο Τρίκορφο καθώς και στην Γαυρολίμνη. Αναγνωρίζοντας αφενός, την απίστευτου κάλλους ομορφιά της περιοχής, τα ιστορικά μνημεία που διαθέτει και αφετέρου την αναγκαιότητα αλλά και τις δυνατότητες ανάπτυξης της, δεσμεύτηκε για τη στήριξη τόσο στους σύλλογους της περιοχής όσο και σε οποιαδήποτε άλλη πρωτοβουλία των κατοίκων, με στόχο τη συνεργασία για την επίτευξη των καλύτερων δυνατών αποτελεσμάτων .

 

Η συνάντηση του υποψηφίου Δημάρχου Ναυπακτίας με εκπροσώπους της περιοχής μόνο θετική μπορεί να χαρακτηριστεί, ενώ βέβαιο είναι, ότι  θα επακολουθήσουν και άλλες συναντήσεις τόσο στην εν λόγω, όσο και σε άλλες περιοχές της Ναυπακτίας, καθώς πάγια θέση του Συνδυασμού «Αλλάζουμε Μαζί τη Ναυπακτία», είναι η άμεση επαφή και ενημέρωση κατ΄ιδίαν, από τους κατοίκους της κάθε περιοχής, προκειμένου τα αναπτυξιακά έργα να λειτουργήσουν ως κίνητρο παραμονής και δραστηριοποίησης των νέων στη Ναυπακτία.

 

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε:

«Γνωρίζουμε όλοι  πως σήμερα  στην τοπική μας κοινωνία  και οικονομία υπάρχουν  προβλήματα σοβαρά, με κυρίαρχο αυτό της ανεργίας και της φτώχειας  που λόγω  της οικονομικής  κρίσης  γίνονται πιο σύνθετα και δυσεπίλυτα. Εμείς ζητάμε από τον κόσμο να συμμετέχει στις λύσεις,  μαζί να συνδυαμορφώσουμε  και να παλέψουμε την έξοδο από αυτό το αδιέξοδο που βιώνουμε όλοι, να προσπαθήσουμε  να ανοίξουμε νέα σελίδα  για το Δήμο μας με την κοινωνία αλληλέγγυα  και τους ανθρώπους όρθιους και αξιοπρεπείς».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου