Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Έγινε κι αυτό:Συνάντηση του Δημάρχου Ναυπακτίας με τον Ναυπακτιακό Αστέρα


 Η Διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές του Ναυπακτιακού Αστέρα, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπακτίας κ. Γιάννη Μπουλέ είχαν συνάντηση μαζί του την Παρασκευή 11 Απριλίου στο Δημαρχείο, όπου δέχτηκαν τα θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας και την πρόκριση της ομάδας στους τέσσερις (4) του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.  

Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, αφού συνεχάρη την ομάδα, τόνισε ότι έχει ιδιαίτερη αξία που η ομάδα αποτελείται στη μεγάλη πλειοψηφία της από νέους της Ναυπακτίας, γεγονός που συμβάλλει στη διάδοση και αναβάθμιση του ερασιτεχνικού αθλητισμού. Στην εποχή μας είναι σημαντικό η πόλη μας να προβάλλεται από νέους ανθρώπους που αγαπούν και προσφέρουν στον αθλητισμό. Με αυτό τον τρόπο γίνονται πρότυπο σε όλα τα επίπεδα. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα των αθλητικών υποδομών στο Δήμο, υπογραμμίζοντας από τη μια πλευρά τις σημαντικές ελλείψεις που παρατηρούνται και από την άλλη την προσπάθεια που έχει καταβληθεί για τη συντήρηση των υφιστάμενων εγκαταστάσεων. Ενημέρωσε τέλος ότι στο τέλος Απριλίου ο Δήμος θα υποβάλλει δυο προτάσεις στο πρόγραμμα Leader προκειμένου να ανακατασκευαστούν οι αθλητικές εγκαταστάσεις στον Λυγιά και στη Γαβρολίμνη.

Οι εκπρόσωποι του Ναυπακτιακού Αστέρα εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, που η ομάδα παρόλες τις δυσκολίες κατάφερε με την πορεία της να προβάλει τη Ναύπακτο. Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και ανήκει σε όλους.

Ευχή όλων είναι τον επόμενο μήνα το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας να έρθει στη Ναύπακτο.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου