Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Η Ηλιάνα Μίχου με την "Ανανέωση και Δημιουργία"


Η Ηλιάνα Μίχου (του Αγγελή και της Γενοβέφας) γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1973 και έλκει την καταγωγή από τα Κρυονέρια Ναυπακτίας. Τελείωσε το Λύκειο στη Ναύπακτο και στη συνέχεια φοίτησε στην ΣΒΙΕ με ειδικότητα βοηθός Μικροβιολόγος. Είναι απόφοιτη της σχολής Αδελφών Νοσοκόμων του Νοσοκομείου Σωτηρία Αθηνών και νοσοκομείου Αγ. Ανδρέα Πατρών. Εργάστηκε στη θέση υποδιευθυντή σε μεγάλο supermarket στη Ναύπακτο για 10 χρόνια. Σήμερα εργάζεται σαν υπεύθυνη καταστήματος εμπορίας ρούχων.

Η πρώτη της επαφή με τα κοινά ήταν η πενταετής θητεία μου ως γραμματέας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κρυονεριτών με πλούσια δράση στα πολιτιστικά πράγματα του χωριού.

 
"Σήμερα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να προσπαθήσουμε όλοι ΜΑΖΙ , με έναν ικανό άνθρωπο μπροστά να κάνουμε τη πόλη μας καλύτερη! Χρειαζόμαστε λοιπόν ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ – ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ- ΝΕΟ ΗΘΟΣ και πολλή δουλειά για να πετύχουμε! Όλα αυτά αντιπροσωπεύει ο Γιώργος Γούλας.
Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να γίνει η πόλη μας καλύτερη γιατί το αξίζει. Αυτός είναι ο στόχος της Ανανέωσης και Δημιουργίας: να δώσουμε στον τόπο μας τη μοίρα που του αξίζει.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου