Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

H "Ανανέωση και Δημιουργία" ανακοίνωσε.....Γιώργο Τρύφωνα


O Γιώργος Τρύφωνας γεννήθηκε το 1948 στις Σέρρες. Από το 1974 ζει στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος με την Ευφροσύνη και έχουν 2 παιδιά, τη Θεοδώρα και τον Λάζαρο. 
 
Είναι Γεωπόνος-Ερευνητής. Υπήρξε στέλεχος σε υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για 35 χρόνια με την ιδιότητά του γεωπόνου. Η αρμοδιότητά του ήταν τα Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, κυρίως Αγροτικού ενδιαφέροντος.
 
Είναι μέλος της Μικτής Χορωδίας Ναυπάκτου από την ίδρυσή της, το 1987. Υπήρξε πρόεδρός της και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου. Για τον εθελοντικό αυτό Σύλλογο είναι περήφανος, διότι θεωρείται «πρεσβευτής» της Ναυπάκτου στο εξωτερικό, αλλά και η δράση του στη πόλη μας είναι πολύ σημαντική. Αυτή τη στιγμή προετοιμάζει, με τη συμμετοχή του Δήμου Ναυπακτίας, το 7ο ΔΙΧΟΦΕΝ (Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ « ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ » ) με διεθνείς προεκτάσεις.
 
Η ενασχόλησή του με τα «κοινά» αρχίζει το 1998. Διετέλεσε Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών του Δήμου Ναυπάκτου στη διετία 2005-2006.


«Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, θεωρώ τιμή την πρόσκληση του Γιώργου Γούλα να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Δημοτικής παράταξης «Ανανέωση και Δημιουργία».
 
Παράταξη στην οποία συνδυάζεται η εμπειρία με τον ενθουσιασμό και το σφρίγος. Επίσης τιμή μου είναι να συνεργάζομαι με ΝΕΟΥΣ ανθρώπους ηλικιακά και κυρίως με ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου