Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Ο Χρήστος Φουσέκης με την "Ανανέωση και Δημιουργία"


Ο Χρήστος Φουσέκης γεννήθηκε το 1974. Κατάγεται από την Άνω Βασιλική, μεγάλωσε και πήγε σχολείο και στο Αντίρριο ενώ σήμερα κατοικεί στη Ναύπακτο. Είναι παντρεμένος με τη Έφη Πανάγου και είναι πατέρας δύο παιδιών. Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος. Σήμερα είναι ιδιωτικός υπάλληλος στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, ενώ δραστηριοποιείται και συνδικαλιστικά αφού έχει εκλεγεί Γενικός Γραμματέας του σωματείου εργαζομένων.


 
"Θεωρώ ότι τα κοινά αφορούν όλους όσους κατοικούμε σε μια περιοχή. Πρέπει οι ίδιοι να ενδιαφερόμαστε για το κοινό μας "σπίτι", δηλαδή τον τόπο μας. Δεν μπορεί να γκρινιάζουμε διαρκώς, να μας φταίνε οι άλλοι και να μην αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Πρέπει να δρούμε, όχι μόνο να αντιδρούμε.
 
Στον Γιώργο Γούλα εκτίμησα το γεγονός ότι είναι μετρημένος στα λόγια του, οργανωτικός και αποτελεσματικός σε ό,τι έχει αναλάβει. Πέρα από τα προσωπικά στοιχεία του επικεφαλής, εκτίμησα το γεγονός ότι με τον -ανεξάρτητο από κόμματα- συνδυασμό "Ανανέωση και Δημιουργία" δίνεται μια μεγάλη ευκαιρία στη γενιά μου να αναλάβει τις ευθύνες της για τη Ναυπακτία".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου