Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Τι απέγινε η "βοήθεια" του Δήμου Ναυπακτίας στους Κεφαλλονίτες


Ο Δήμος Ναυπακτίας με το κάτωθι Δελτίου Τύπου που εξέδωσε ευχαριστεί δημότες του επιχειρηματίες  για την προσφορά τους στην Τράπεζα Κοινωνικής Αλληλεγγύης:

     "Το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και Παιδείας του Δήμου Ναυπακτίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κ. Δημόπουλο Κωνσταντίνο, οπωροπωλείο «Το μποστανάκι» και στον κ. Σπυράντζο Κωνσταντίνο, ψητοπωλείο «Πιάτσα Γουρουνόπουλο» για τις συνεχείς προσφορές τους στην  Τράπεζα  Κοινωνικής Αλληλεγγύης.
   Η Τράπεζα  Κοινωνικής Αλληλεγγύης είναι κοινωνική δομή που λειτουργεί στο Δήμο μας προσφέροντας στήριξη σε άπορες οικογένειες και μοναχικά άτομα που πλήττονται από την οικονομική κρίση και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης." 


Ωστόσο, παρά τις προ μηνός δηλώσεις του αρμοδίου Αντιδημάρχου ότι "ο Δήμος είναι έτοιμος να αποστείλει την βοήθεια, από ρουχισμό και τρόφιμα που είχε συγκεντρώσει, στους σεισμοπαθείς της Κεφαλλονιάς", είναι άγνωστο εάν την έχει αποστείλει.
Εμείς τουλάχιστον, ούτε ενημερωθήκαμε σχετικά ούτε  και διαβάσαμε κάτι σε άλλα τοπικά site!

Μήπως είναι δυνατόν ο Δήμος Ναυπακτίας να ενημερώσει τους δημότες του;

Όχι για τίποτε άλλο αλλά επειδή τα μεν τρόφιμα λήγουν  (εκτός και αν έχουν ήδη καταναλωθεί) ο δε ρουχισμός, εάν δεν είναι "θερινός" σε λίγο καιρό θα είναι χρήσιμος στους "έχοντας ανάγκη" μιας και ο καιρός.... καλοκαιριάζει!...

Αναμένουμε... απαντήσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου