Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο Χρήστος Γεωργακόπουλος με την "Ανανέωση και Δημιουργία"


Ο Χρίστος Γεωργακόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981. Μεγάλωσε και πήγε σχολείο στη Ναύπακτο όπου τελείωσε το 1ο Γενικό Λύκειο και πέρασε στην σχολή Αγρονόμων Τοπογράφων μηχανικών του ΕΜΠ.
Δραστηριοποιήθηκε στην Αθήνα έως το 2007 οπότε και μετακόμισε στη Ναύπακτο και λειτουργεί Τεχνικό Γραφείο Μελετών – Κατασκευών στην πόλη μας.

 
«Η απόφασή μου για συμμετοχή ως υποψηφίου με τον συνδυασμό «Ανανέωση και Δημιουργία» είναι αποτέλεσμα ενός συνόλου σκέψεων και κοινωνικοπολιτικών εφαλτηρίων που οδηγούν σε αυτήν την κατεύθυνση.
• Η νεανική σύνθεση της ομάδας και η διάθεση για σκληρή δουλειά με στόχο την αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό,
• η άριστη γνώση και εκμετάλλευση της τεχνολογίας μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί εξορθολογισμός όλων των χρονοβόρων δημοσιονομικών λειτουργιών,
• το ευρύ φάσμα εξειδίκευσης των μελών του συνδυασμού σε όλα επιστημονικά πεδία
• η απλή, προσιτή, ανθρώπινη κοινωνική πολιτική των στελεχών καθώς ουδείς αποτελεί επαγγελματία πολιτικό, αλλά βρίσκεται στη θέση αυτή ως πολίτης για να λύσει τα προβλήματα των πολιτών
• το όραμα των νέων υποψηφίων για μια καλύτερη Ναύπακτο που θα τους συμμερίζεται, θα τους αποδέχεται, θα τους στηρίζει, θα τους παρέχει επιλογές, θα προχωρά μπροστά και δεν θα αποτελεί κοινωνία που συνεχίζει να γερνά διώχνοντας το πιο ενεργό εργατικό δυναμικό στα μεγάλα αστικά κέντρα Πρέπει επιτέλους κάποιος να βάλει την πόλη μας σε προοδευτική τροχιά, σε τροχιά ανάπτυξης, απηλλαγμένη από παλαιές πολιτικές και από ιδέες που στερούνται έμπνευσης, λειτουργικότητας και εφαρμογής.
Ήρθε η στιγμή κάποιος να αντιδράσει ώριμα και συγχρόνως ταχύτατα για να προλάβει η Ναύπακτος τις εξελίξεις. Ο χρόνος έχει ήδη χαθεί και δεν γυρίζει πίσω! Ας μη χαθεί περισσότερος. ΕΜΕΙΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου