Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

OMONOIA NAFPAKTOY: Βαριά ήττα στην Αμαλιάδα



Την πρώτη της ήττα με 3-0 σετ έκανε η Ομόνοια Ναυπάκτου στην Αμαλιάδα από τον τοπικό Κόροιβο, ήττα που την βγάζει εκτός τετράδας και δίνει προφανές αβαντάζ στην ομάδα της Ηλείας σε περιπτώσεις ισοβαθμιών απέναντι της. Αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι όπου η Ομόνοια δεν κατάφερε να πάρει ούτε σετ στο φετινό πρωτάθλημα.
Πολύ καλά στημένος απέναντι στα επιθετικά ατού της Ομόνοιας ο Κόροιβος έδειξε από το ξεκίνημα ότι αυτός θα είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα. Σταδιακά πήρε διαφορά που έφτασε τους έξι πόντους (12-6). Η Ομόνοια πιέζοντας στο σέρβις μείωσε στους δύο αλλά μη μπορώντας να τελειώσει επιθέσεις βρέθηκε και πάλι πίσω 21-15. Κατάφερε να φτάσει το σκορ στο 22-20, αλλά εκεί με δικά της λάθη έδωσε το αβαντάζ στους γηπεδούχους που πήραν το σετ με 25-21.
Στο δεύτερο σετ η Ομόνοια βρέθηκε αρχικά πίσω στο σετ με 8-5 αλλά γρήγορα πήρε αυτή το προβάδισμα φτάνοντας τη διαφορά στο +4 (16-20). Η ομάδα της Ναυπάκτου έφτασε κοντά στο να πάρει το σετ όταν προηγήθηκε 22-24 αλλά με ένα σερί 4-0 και με πολλά λάθη από πλευράς Ομόνοιας το σετ πήγε στον Κόροιβο με 26-24.
Μπροστά στο σετ ήταν η Ομόνοια και στο τρίτο σετ με 4-7 αλλά με κακή ψυχολογία και πολλά λάθη, που γρήγορα την οδήγησαν να κυνηγά και πάλι το σκορ. Κατάφερε να ισοφαρίσει 21-21 λίγο πριν το τέλος αλλά με πολύ καλά τελειώματα ο Κόροιβος καθάρισε το παιχνίδι με 25-22, 3-0 σετ.
Ξεχώρισαν από τους γηπεδούχους οι Τσερεγκούνης και Φ. Παναγιωτάρας με τον δεύτερο να δίνει σημαντικές λύσεις και στην άμυνα.
Ο Κόροιβος με τη νίκη του αυτή προσπέρασε, αν και ισόβαθμος την Ομόνοια καταλαμβάνοντας αυτός την τέταρτη θέση και αφήνοντας τους Ναυπάκτιους πέμπτους και εκτός play off, τουλάχιστον για την ώρα.
Με απόφασή της η Ε.Σ.ΠΕ.Π. ανέστειλε τη συνέχιση του πρωταθλήματος, όσον αφορά τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, έως ώτου πραγματοποιηθούν όλα τα εξ αναβολής παιχνίδια. Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα αναβληθέντα παιχνίδια της πρώτης αγωνιστικής, με τον Πυργέα να υποδέχεται τον Απόλλωνα Πάτρας και Κόροιβο τον Ποσειδώνα. Το παιχνίδι της Ομόνοιας στην Καλαμάτα με τον Άργη αναβάλεται εκ νέου λόγω γηπεδικού κωλύματος.
 Κόροιβος Αμαλιάδας (Γκρουμούσας): Τσερεγκούνης, Παναγιωτάρας Φ., Κυπριδάκης, Στεργιώτης, Τσαούσης, Αποστολόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μαρκούτσας, Παπαθεοδώρου, Παναγιωτάρας Σ., Μπίκος, Παναγιωτόπουλος, Μιχόπουλος.
Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Λουκάς Χ., Παυλόπουλος, Παπαηλιόπουλος Σ., Παύλου, Τσακανίκας, Κόκκαλης Θ., Σουρτσέ, Παπαηλιόπουλος Β., Μητρόπουλος, Σακκούλης, Θεοφάνης, Τσούσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου