Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

Βόλεϊ Γυναικών: Πρώτη εκτός έδρας νίκη

Φωτό αρχείου

Την πρώτη της εκτός έδρας νίκη έκανε η γυναικεία ομάδα της Ομόνοιας, που είναι και η πρώτη από την επανενεργοποίηση του τμήματος. Κέρδισε 0-3 τον Αιγιαλέων στο Αίγιο, έχασε όμως και τις μαθηματικές της ελπίδες για τα play off αφού στο άλλο παιχνίδι της αγωνιστικής η Γαλήνη νίκησε τον Πυργέα και καπάρωσε τη δεύτερη θέση.
Τα κορίτσια του Γιώργου Μητρόπουλου είχαν εύκολο έργο απέναντι στον ελλειπή Αιγιαλέοντα. Από το πρώτο κιόλας σέρβις βρέθηκαν μπροστά στο σκορ κερδίζοντας στις τρεις πρώτες θέσεις 10 πόντους έναντι τριών του αντιπάλου και έκαναν τα πράγματα πολύ εύκολα για τη συνέχεια. Έχοντας την ασφάλεια της διαφοράς οι παίκτριες της Ομόνοιας είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε συνθήκες αγώνα πράγματα στα οποία δουλεύουν στις προπονήσεις, χωρίς μάλιστα να χάσουν τη διαφορά αφού πήραν το πρώτο σετ με 15-25. Πιο κοντά ήταν οι δύο ομάδες στο δεύτερο σετ. Η διαφορά κυμαινόταν από τους 3 ως τους 6 πόντους για την Ομόνοια, που ήταν το πρώτο της παιχνίδι που πήγε καλά και στο μπλοκ. Το τελικό 19-25 δεν ήρθε τόσο εύκολα αφού λίγο πριν ο Αιγιαλέων είχε μειώσει στους τρεις. Παράσταση για έναν ρόλο το τρίτο σετ με τις φιλοξενούμενες να έχουν μεγάλη διαφορά από την αρχή, δίνοντας το περιθώριο στον Μητρόπουλο να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε κορίτσια που δεν είχαν αυτή την ευκαιρία ως τώρα. Αυτές άδραξαν την ευκαιρία και βοήθησαν η ομάδα τους να πάρει το σετ με 15-25.
Παρά τη νίκη αυτή η Ομόνοια παρέμεινε στην τρίτη θέση μιας και η Γαλήνη νίκησε με 3-0 τον Πυργέα και έβαλε τέλος στα σενάρια για την κατάληψη της δεύτερης θέσης που οδηγεί στην τελική φάση, μιας και πλέον δεν γίνεται ούτε μαθηματικά να την χάσει. Έτσι η τελευταία αγωνιστική στον Πύργο με τον Πυργέα θα έχει διαδικαστικό χαρακτήρα και κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον.
 Α.Ο. Αιγιαλέων (Ανδρέας Αδαμόπουλος): Ρηγοπούλου, Σπανού Κ., Βλάχου Κ, Τσουρή, Καραγεωργού, Σπανού Α., Βελανάκη.
Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Πατακοπούλου Μοσχ., Κατσούδα, Σχίζα, Πατακοπούλου Μαρ., Μαστρογεωργίου, Ράμμου, Γουγουσάκη, Νάκη, Καλπύρη.
Η διοίκηση της Ομόνοιας ευχαριστεί τον Λάμπρο Χρυσανθόπουλο και την Στάικος TOURS για τη βοήθεια που παρείχαν στη μετακίνηση των αθλητριών στο εκτός έδρας παιχνίδι του Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου