Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Οι Αλλοδαποί... Το "θερμοκήπιο" και το... Α.Τ. Ναυπάκτου


 
Εκεί στην περιοχή "Κεφαλόβρυσο" της Ναυπάκτου, σε ένα παλαιό "χαμόσπιτο", κατοικεί μια "ομάδα" αλλοδαπών ανέργων που έχει κατασκευάσει ένα πρόχειρο "θερμοκήπιο"!..
Μέχρι εδώ, όλα καλά!... Όμως....
Τις βραδινές και ιδίως τις νυχτερινές ώρες, το "χαμόσπιτο" παρουσιάζει μια "ιδιαίτερη".. κίνηση!
"Κόσμος πάει κι... έρχεται... Κι έρχεται και... χάνεται"!.. μέσα στο... σκοτάδι!... Και είναι και... "κεφάτος"!...
Και αναρωτιέται Ναυπάκτιος: "Που το βρίσκουν το.. "κέφι" οι άνεργοι;... Εδώ εμείς με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων και τα χαράτσια που πληρώνουμε έχουμε χάσει το... γέλιο μας!.. Αυτοί, πως και δεν το... χάνουν;... Μήπως και είναι "ενθουσιασμένοι" με τις καλλιέργειες στο... "θερμοκήπιο";.."
Λέτε;....
Πάντως αν συνέβαινε κάτι "άλλο", τώρα που το Α.Τ. Ναυπάκτου έχει ενισχυθεί με περισσότερα περιπολικά και τα... "πάντα είναι υπό... έλεγχο" θα το είχε... "ανακαλύψει"!...
Κι εδώ, μιλάμε.... σοβαρά!... Τα "περιπολικά" τώρα, "φτάνουν και... περισσεύουν" στη Ναύπακτο!... Και δεν μπορεί κανένας να μιλήσει για την..  "μεταφορά ωνίων" και... "τέκνων στα Σχολεία"!... Φρόντισε η "ηγεσία" στο να "εξυπηρετούνται"... όλοι και να γίνεται και η... δουλειά!... Και θα το δείτε που θα μάθουμε και για τα.... "θερμοκήπια"!...
Καλά.... Για τους Ρομά του  Πούντου, μην περιμένουμε και πολλά... "πράματα"... Μην ξεχνάμε πως τα "περιπολικά" είναι καινούργια και δεν κάνει να... λερωθούν μέσα στα χωράφια κι, επί πλέον, οι εκεί Ρομά  "προστατεύονται" από... κάποιους!
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου