Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ο Γ. Παπαναστασίου ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Αγρινίου


Ο αγώνας της γενιάς μας για το Αγρίνιο του μέλλοντός μας

 

Ανέκαθεν πίστευα ότι βασική ευθύνη και συνάμα αρετή του δημόσιου άνδρα, είναι να ζει μέσα στην κοινωνία, να αισθάνεται τον παλμό της και να μην περιχαρακώνεται. Και η μέχρι σήμερα πορεία μου στην δημόσια ζωή, νομίζω ότι έχει αναδείξει αυτή την πίστη μου, αλλά και την βαθιά μου πεποίθησή ότι η ενασχόληση με τα κοινά πρέπει να αποτελεί προσφορά στο κοινωνικό σύνολο με απτές πράξεις και αποτελέσματα.

Γι’ αυτό και δεν δίστασα, ούτε αρνήθηκα ποτέ κάποια πρόκληση. Χωρίς να κρύψω την ιδεολογική μου ταυτότητα, δεν την έβαλα ποτέ πάνω από τα δίκαια αιτήματα, τις αγωνίες και τα όνειρα των συμπολιτών μου. Και από την άλλη, παντού και πάντοτε, διατράνωσα την πίστη μου στην ανάγκη για συνεργασία που στοχεύει στο κοινό καλό, αλλά και για ανανέωση και αναγέννηση.

Εδώ και καιρό, φορείς και πολίτες του Αγρινίου, από διάφορες κομματικές και ιδεολογικές αφετηρίες, με παροτρύνετε να αναλάβω πρωτοβουλία για την διαμόρφωση ενός καλύτερου μέλλοντος στην πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και σήμερα πλέον, μεγαλώνουμε και τα παιδιά μας. Συμπολίτες και συμπολίτισσες του μεροκάματου, της επιστημονικής κοινότητας. του επιχειρηματικού κόσμου, επισημαίνετε ότι το Αγρίνιο έχει ανάγκη από μια ομάδα νέων ανθρώπων, που με νέα ματιά και με διάθεση για σκληρή δουλειά θα τρέξουν προς το μέλλον.

Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη.

Μάλλον όμως ήταν η μόνη που θα μπορούσα να πάρω…

Αναλαμβάνω την ευθύνη, μαζί με όλους εσάς που πιστεύετε ότι ένα καλύτερο «αύριο» μπορεί να αντικαταστήσει το γκρίζο «σήμερα».

Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη για την μεγάλη αλλαγή στον Δήμο Αγρινίου.

Άνθρωποι χωρίς εξαρτήσεις και υστερόβουλες σκέψεις, που δεν δέχτηκαν ποτέ να γίνουν άβουλα γρανάζια στο σύστημα εξουσίας. Άνθρωποι, που η μόνη επιταγή που πρέπει να ξεπληρώσουν, είναι η επιταγή του ηθικού χρέους για έναν Δήμο που θα είναι πραγματικά μεγάλος, πραγματικά όμορφος, πραγματικά ανεπτυγμένος.

Σύμμαχός μας και κάθε δημότης, απ’ όπου και αν προέρχεται. Εμάς, δεν μας νοιάζει η αφετηρία καθενός, αλλά ο κοινός στόχος και προορισμός. Ο αγώνας μας, δεν είναι αγώνας του «ενός» ή των «ολίγων». Είναι αγώνας όλων. Είναι ο αγώνας της γενιάς μας, για το Αγρίνιο του μέλλοντός μας!

Και αυτόν τον αγώνα όλοι μαζί θα τον κερδίσουμε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου