Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Διαρρήκτες λεηλάτησαν σχολεία, μαγαζιά και... μοναστήρια!

 
Ο άγνωστος που έφτασε αθέατος στη μονή του Αγίου Συμεών στο Μεσολόγγι, δεν ήταν προσκυνητής αλλά κοινός διαρρήκτης που είχε στόχο τον εξοπλισμό του μοναστηριού. Μάλιστα, «ξήλωσε» ολόκληρη την εξωτερική πόρτα της αποθήκης για να μπει στο εσωτερικό της!
 
Ο δράστης άρπαξε ένα μοτέρ άντλησης νερού, μια ηλεκτρική κουζίνα, μια συσκευή πετρογκάζ μαζί με τη μπουκάλα υγραερίου που ήταν συνδεδεμένη, τρία σιδερένια κρεβάτια και δέκα λάμπες και έγινε καπνός χωρίς να τον αντιληφθεί κάποιος! Η συνολική αξία των κλοπιμαίων, που αναζητά τώρα η τοπική Αστυνομία, υπολογίζεται σε περίπου 1.000 ευρώ. 
Έκλεψαν τρόφιμα και κατεψυγμένα προϊόντα
Εξάλλου, στόχος διαρρηκτών έγινε και το κυλικείο του σχολικού συγκροτήματος στο οποίο συστεγάζονται το 1ο και 2ο Γυμνάσιο στη Σητεία. Οι δράστες δεν βρήκαν χρήματα για να κλέψουν, αλλά «σήκωσαν» όλα τα τρόφιμα που είχε αποθηκευμένα ο διαχειριστής του κυλικείου και εξαφανίστηκαν.
Επιπρόσθετα, ένα ψυγείο με κατεψυγμένα προϊόντα που βρισκόταν έξω από ψιλικατζίδικο στην περιοχή των Δεμενίκων στην Πάτρα λεηλάτησαν άγνωστοι δράστες και δεν άφησαν ούτε... ψίχουλο! Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του καταστήματος, άρπαξαν προϊόντα που η αξία τους φτάνει στα 500 ευρώ.
Ήθελε να τα... τσούξει
Τέλος, οκτώ φιάλες οινοπνευματωδών ποτών έκρυβε μέσα στα ρούχα του ένας 41χρονος Έλληνας που μπήκε ως πελάτης σε ένα σούπερ μάρκετ στο Βόλο, αλλά έγινε αντιληπτός από τους υπαλλήλους που κάλεσαν αστυνομικούς. Ο 41χρονος συνελήφθη τα κλεμμένα ποτά αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του καταστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου