Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

Ευπαλίου συνέχεια…. Δουλειές για…. ΣΔΟΕ!

 


Υπάρχουν μερικοί που είναι, ή τουλάχιστον θεωρούν πως είναι, πιο έξυπνοι από τους άλλους και κάνουν τις δουλειές τους κατά τρόπο «νομιμοφανή» και… κονομάνε!.
Και μη μας πούνε πάλι το doriko pontiki και το «Ευπάλιο Καθ’  οδό» πως «δυσφημίζουμε την περιοχή» με απλές…. πληροφορίες! Αν θέλουν να «εξυγιανθεί ο τόπος», εκεί είναι και ας το ψάξουν τα θέμα!
Οι νέες μας «πληροφορίες» λένε πως, η «επιχείρηση βοοειδών και αμνοεριφίων» που υπάρχει στα πρανή του βουνού βόρεια του Καστρακίου Δωρίδας και είχε συσταθεί με χρήματα από Προγράμματα για νέους επιχειρηματίες του είδους, πρόσφατα…. μεταβιβάστηκε!
Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή αν και ο νέος «επιχειρηματίας»  χρηματοδοτήθηκε (σίγουρα έτσι είναι) από κάποιο Πρόγραμμα αλλά τουλάχιστον ο «πρώτος» με αυτή τη μεταβίβαση, χωρίς να συνεισφέρει, έβαλε στον Τραπεζικό του λογαριασμό, αρκετές χιλιάδες ευρώ, χρήματα που καθημερινά καλείται να πληρώσει ο απλώς Έλληνας φορολογούμενος!
Πάντως, μια τέτοια «δουλειά», δεν μπορεί να την κάνει  καθένας μόνος του. Θα πρέπει να έχει και κάποιο στήριγμα είτε πολιτικό είτε…. Δημοτικό και από ότι ξέρουμε ο, η «επιχειρηματίας»(;) που είχε την «ιδέα» έχει διασυνδέσεις με «πρόσωπα» της περιοχής που το «παίζουν»… στελέχη δημοτικών παρατάξεων! Μάλιστα, δεν θα είναι καθόλου παράδοξο εάν στην έρευνα για το «Κάτι τρέχει στο Ευπάλιο» προκύψουν και κάποιες άλλες «αποκαλύψεις» για «διασκεδάσεις» και… «ιδιαιτερότητες»!...
Προς το παρόν δεν θα πούμε τίποτα παραπάνω…. Θα περιοριστούμε στο «τρόπο» που κάποιοι «θησαυρίζουν» με χρήματα από «Αναπτυξιακά Προγράμματα» που δίνονται σε ανθρώπους που δεν έχουν καμία σχέση με το επάγγελμα αλλά διαθέτουν… άλλα προσόντα! Και θα περιμένουμε τις ενέργειες του δήμου και τις έρευνες της Αστυνομίας…
Πάντως τον πρώτο λόγο έχει το ΣΔΟΕ  αλλά και οι ελεγκτές του ΟΓΑ που έτσι και κάνουν κάποια «σοβαρή» περαντζάδα θα αποκομίσουν πολλά…. οφέλη!
Ο απλός πολίτης θα πρέπει κάποτε να ησυχάσει και να μην αισθάνεται πως σ’  αυτό το κράτος, μόνο αυτός…. πληρώνει!
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου