Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ο Γεροποντικός της Πλατείας Λιμένος.... έγραψε


Καλημέρα σας από τον Καφενέ του Καλιγούλα με θέα το γυμνό πλατάνι της πλατείας!
Στέκι ποντικών εδώ και πολλά χρόνια…
Περιμένοντας να γυρίσει ο καφές στο μπρίκι και πριν έρθουν οι άλλοι ποντικοί και αρχίσουν να κοπανάνε τα πούλια στο τάβλι σκέφτομαι πως….
Η επόμενη δημαρχιακή θητεία είναι πενταετούς διάρκειας και χαμηλής χρηματοδότησης από τον κρατικό προϋπολογισμό, πράγμα που σημαίνει πως ο Δήμαρχος πρέπει να ΤΡΕΞΕΙ και να έχει διάθεση να φέρει τα λεφτά από αλλού… από κάπου μακριά μιλώντας και σχεδιάζοντας μελέτες μέχρι αργά το βράδυ,
Και εδώ ας χρησιμοποιήσω τα λίγα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ που έμαθα στο σχολειό…
Σκεφτείτε να έχουμε Δήμαρχο κάποιον που σήμερα είναι ήδη 68 χρονών ( μέχρι το τέλος της θητείας 73!!!! Ζωή να έχει ο άνθρωπος) και να χρειάζεται να τρέχει όλη μέρα… λογικό να κουραστεί, να βγάλει τραυματισμό ή ακόμα και να παραιτηθεί παραχωρώντας την θέση του σε κάποιο πρόσωπο απολύτου εμπιστοσύνης μέσα από το οικογενειακό του δέντρο.
Επίσης κοιτάζοντας και τους ασπρομάλληδες συνομήλικούς μου συνταξιούχους που αύριο μεθαύριο αν εκλεγούν θα αποτελούν την ηγετική ομάδα και τους στενούς συνεργάτες του δημάρχου, το δημοτικό συμβούλιο θα μοιάζει περισσότερο με εξωτερικό ιατρείο του ΕΣΥ που όλοι μαζί θα ανταλλάσουν εμπειρίες για τα χάπια που χρησιμοποιούν για την πίεση και την χοληστερίνη. Και πιστέψτε με πως η πίεση σε αυτήν ηλικία και με αυτές τις ευθύνες ανεβαίνει πολύ εύκολα πάνω από το 11 με 16.
Τώρα σας αφήνω γιατί εφτασεεεεεεεεεεεεεέ το καφεδάκι μου
Καλημέρα σας από τον
Γεροποντικό της Πλατείας Λιμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου