Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

ΟΜΟΝΟΙΑ: ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ



Την ήττα γνώρισε η Ομόνοια στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γ.Ε. Αγρινίου το Σάββατο 18 Ιανουαρίου. Το τελικό σκορ 84-73 δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα, αφού η Ομόνοια στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα δεν ήταν ανταγωνιστική και βρέθηκε να χάνει ακόμη και με μεγάλες διαφορές.
Στο παιχνίδι η ομάδα της Ναυπάκτου ξεκίνησε πολύ νωθρά, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι Αγρινιώτες που πήραν εξαρχής το προβάδισμα, κλείνοντας το πρώτο δεκάλεπτο στο 23-14. Με το ξεκίνημα του δεύτερου δεκαλέπτου η Ομόνοια έγινε πιο αποτελεσματική επιθετικά, αλλά η κακή αμυντική της λειτουργία δεν της επέτρεψε να πλησιάσει στο σκόρ, αφού κάθε καλάθι που σκόραρε είχε απάντηση από τους αντιπάλους. Έτσι με ένα επιμέρους 24-22 το ημίχρονο έληξε με 47-36 υπέρ των γηπεδούχων.
Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν αυτό που αποδείχθηκε καταστροφικό για την Ομόνοια, αφού συνεχόμενα λάθη στην επίθεση, έλλειψη συγκέντρωσης και κακές επιστροφές, έδωσαν τη δυνατότητα στη ΓΕΑ να τρέξει πολλούς αιφνιδιασμούς και να φτάσει τη διαφορά στους 30 πόντους. Το μοτίβο αυτό συνεχίστηκε και στο μισό περίπου τέταρτο δεκάλεπτο, μέχρι που οι γηπεδούχοι φυσιολογικά χαλάρωσαν και η ομάδα του Κώστα Παπούλια βελτιώνοντας κατακόρυφα την επιθετική της συγκομιδή πλησίασε με ένα επιμέρους 12-30(!) στο τελικό 84-73.
Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια Ναυπάκτου είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 25 Ιανουαρίου εντός έδρας με τον Αίολο Αστακού.
 Τα δεκάλεπτα: 23-14, 24-22, 25-07, 12-30.
 ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ(Κ. Παπούλιας): Κουτσογιάννης 26, Βλαχογιάννης 23(3), Παπούλιας 9(1), Μπίμπας 7(1), Χωραφάς 5, Παρασκευόπουλος 2, Παντελίδης 1, Κωνσταντίνου, Νασόπουλος, Κουγιουμτζής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου