Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

"Παίζει" το ενδεχόμενο τριπλών εκλογών το.... Μάιο


Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο ο Νικήτας Κακλαμάνης για τη διεξαγωγή τριπλών εκλογών το Μάιο σε περίπτωση ευνοϊκής συγκυρίας.

 Ο βουλευτής Α΄Αθηνών μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ ανέφερε ότι «μπορεί το Σύνταγμα να λέει ότι εκλογές γίνονται κάθε τέσσερα χρόνια, ωστόσο δεν είναι κάτι που το απαγορεύει» . Κάνοντας μια αναδρομή στο γεγονός ότι ο ίδιος γνωρίζει πάρα πολλά χρόνια τον πρωθυπουργό, τόνισε ότι ο κ Σαμαράς λειτουργεί πάντα θεσμικά ωστόσο «εάν ο κ. Σαμαράς αντιληφθεί ότι δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα, μην εκπλαγείτε αν θυμηθεί τον Σαμαρά του 1993» είπε χαρακτηριστικά.
Συνεχίζοντας ο κ Κακλαμάνης ανέφερε ότι εάν γίνουν τριπλές εκλογές θα θέσει υποψηφιότητα για βουλευτής, ενώ εάν γίνουν διπλές θα θέσει υποψηφιότητα για το δήμο Αθηνών. « Δεν πιστεύω ότι η ΝΔ θα δώσει επίσημα το χρίσμα για τις δημοτικές εκλογές» είπε ο ίδιος,
Ο κ. Κακλαμάνης, είπε για τους πλειστηριασμούς ότι ακόμα και να μην υπήρχε εξέλιξη με σχετικό σχέδιο νόμου μέχρι το τέλος του έτους, βουλευτές της ΝΔ ετοιμάζουν τροπολογία με την οποία θα προστατεύεται η πρώτη κατοικία. «Δεν θα αφήναμε να πάμε μέχρι τον Ιανουάριο. Την ετοιμάσαμε λίγοι. Θα την υπέγραφαν πάρα πολλοί» είπε χαρακτηριστικά, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα ψήφιζε στη Βουλή την άρση της προστασίας για την πρώτη κατοικία.  
Τέλος ο βουλευτής άφησε ευθεία αιχμή κατά του κ Στουρνάρα λέγοντας ότι « δεν είμαι από αυτούς που λένε ότι έχασα λεφτά μπαίνοντας στην πολιτική».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου