Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Σφάζονται στο..... ΠΑΣΟΚ

Σφάζονται στο ΠΑΣΟΚ – Κατηγορούν τον Παπανδρέου για τρύπα εκατομμυρίων ευρώ – Κόκκινος από οργή αποχώρησε ο Χρυσοχοίδης μετά το επεισόδιο

 
- Ο Βενιζέλος κατηγόρησε την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ για εκφασισμό και εκτσογλανισμό της κοινωνίας!
- ''Βενιζελικοί'' καταγγέλλουν τον απόντα Γ. Παπανδρέου για την οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ
- Μόνο ξύλο δεν έπαιξε ο Χρυσοχοϊδης που αποχώρησε έξαλλος από τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ
- ''Είσαι υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου'' ούρλιαζαν στον βουλευτή Γ. Σαχινίδη
- Προειδοποίηση για συντριβή στις ευρωεκλογές και απορρόφηση από τη Ν.Δ!
''Έτοιμοι να παίξουν ξύλο'' είναι η περιγραφή που γίνεται για την συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
Τα στελέχη είναι χωρισμένα σε Βενιζελικούς και Παπανδρεϊκούς και οι μαχαιριές δίνουν και παίρνουν.

Φασίστες και τσογλάνια
Τον τόνο για όσα διαδραματίζονται έδωσε πρώτος ο Ευ. Βενιζέλος που ούτε λίγο ούτε πολύ, στοχεύοντας τον Τσίπρα, έκανε λόγο για φασίστες και τσογλάνια.
Χαρακτηριστική ήταν η φράση του, όταν αναφερόμενος στην εξεταστική για τα υποβρύχια είπε:
''Εδώ μιλάμε για εκφασισμό και στοχεύουν στον εκτσογλανισμό της κοινωνίας, και να με συγχωρείτε για την φράση''.
Το σοβαρό επεισόδιο που έκανε τον Χρυσοχοίδη να αποχωρήσει έξαλλος
Μόνο στα χέρια δεν ήρθε ο Μ. Χρυσοχοίδης με τον προδρεύοντα της συνεδρίασης κύριο Δριβελέγκα, όταν ο τελευταίος τον κάλεσε να συντομεύει την ομιλία του.
Ο Μ.Χρυσοχοίδης ήταν στο βήμα και αφού τελείωσε με καταγγελίες την ομιλία του αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση.
Διαβάστε τι είπε:
Μ. Χρυσοχοϊδης: Η Ελλάδα ανήκει αμετάκλητα στην Ευρώπη, η μεταπολίτευση έκλεισε και είμαι περήφανος. Πληρώνουμε τα λάθη της κυριαρχίας μας και τα λαθη διαχείρισης της κρίσης. Χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ; Ναι χρειάζεται το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής όχι ως συνοθυλευμα ηττημένων. Κεντρικό μέλημα η συνεννόηση.....( τον κάλεσε ο προεδρεύων να συντομευσει και εκνευρισμένος αποχώρησε λέγοντας "δεν είστε σώμα υπηρετειτε άλλους στόχους".

Βολές κατά Παπανδρέου για κακοδιαχείριση
Εντύπωση προκάλεσε ο N. Σαλαγιαννης, εκ των συνεργατών του Βενιζέλου, που ουσιαστικά έριξε στον Γ. Παπανδρέου το ανάθεμα για την μαύρη τρύπα στο ΠΑΣΟΚ.
Προσέξτε στην ομιλία του, που παραθέτουμε, τις σαφέστατες αιχμές κατά του Παπανδρέου.
N. Σαλαγιαννης: Σεμνή, διαφανής και έντιμη είναι πλέον η οικονομική διαχείριση του ΠΑΣΟΚ. Απο 2 εκατ. Ευρώ έξοδα το μήνα κατα μεσο ορο την τελευταία 10ετια, δηλαδή επι Γ. Παπανδρεου, τώρα βρισκόμαστε στα 110.000 ευρώ. Το ΠΑΣΟΚ ήταν large στις προσλήψεις εργαζομένων. Απο 360 εργαζόμενους στο ΠΑΣΟΚ εργάζονται πλέον 98 άτομα. Φέτος απολύθηκαν 60.
Σε κανέναν δεν προκάλεσε έκπληξη η βροντερή απουσία του Γ. Παπανδρέου από την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρωην πρωθυπουργός δεν παραβρέθηκε στις εσωκομματικές διαδικασίες για να δείξει πως κρατάει αποστάσεις τόσο από τον Βενιζέλο όσο και από τους αμφισβητίες του, όπως τουλάχιστον διαρρέεται.
''Είσαι συνεργάτης του Παπακωνσταντίνου!''
Αμέσως μετά στο βήμα ανέβηκε ο Φ. Σαχινίδης, που προειδοποίησε για κίνδυνο κατάρρευσης και απορρόφηση του ΠΑΣΟΚ από τη Ν.Δ.
''Το ΠΑΣΟΚ πέθανε; όχι είναι ζωντανό. Κάναμε σωστές επιλογές αλλα δεν μπορούμε να τις κεφαλοποιησουμε. Ενόψει ευρωεκλογών το ΠΑΣΟΚ έχει τεράστια προβλήματα και πρέπει να είναι προσεκτικό στη στρατηγική του. Μάχη ανασύνταξης και άμεση παρουσια με το όνομα του και τα σύμβολα του στις ευρωεκλογές Δεν ντρεπόμαστε που ειμαστε ΠΑΣΟΚ και δεν κρυβόμαστε. Αν καταρρευσουμε στις ευρωεκλογές την επόμενη μέρα δεν θα υπάρχει προσωπικος ρόλος για κανέναν και θα γίνουμε παρακολουθημα της ΝΔ''.
Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ομιλία του ο Φ. Σαχινίδης όταν δέχτηκε επίθεση από τον Γ. Ζαφειρόπουλο, συνεργάτη του Βενιζέλου, που του φώναξε:
''Είσαι υπάλληλος του Παπακωνσταντίνου!''

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου