Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Υπέκυψε στην ανωτερότητα των αντιπάλων η Ομόνοια

 
Εύκολη λεία για τον Χαρίλαο Τρικούπη αποτέλεσε η Ομόνοια το Σάββατο 16 Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα του Α΄ ομίλου της Α΄ΕΣΚΑΒΔΕ. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι την ανώτερη ποιότητά τους επιβλήθηκαν εύκολα στο κλειστό γυμναστήριο Αντιρρίου με σκορ 100-52. Το παιχνίδι έγινε με την παρουσία φιλάθλων και των δυο ομάδων σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου και ήταν ανοικτό, χωρίς σκοπιμότητες.
Οι ομάδα του Μεσολογγίου ξεκίνησε πολύ δυνατά πιέζοντας σε όλο το γήπεδο και έφερε σε δύσκολη θέση την ομάδα του Κώστα Παπούλια, που συν τοις άλλοις στερούνταν και τις υπηρεσίες του βασικού της σκόρερ Κουτσογιάννη, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έτσι οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν γρήγορα μπροστά με μεγάλη διαφορά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο (15-26) .
Στο δεύτερο δεκάλεπτο το παιχνίδι συνεχίστηκε με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν ακόμα περισσότερο ρυθμό και τους γηπεδούχους να μην μπορούν να βρούν λύσεις, με αποτέλεσμα σκορ ημιχρόνου 47-22. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο διάστημα αυτό η ομάδα της Ναυπάκτου σκόραρε μόλις 7 πόντους.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δυο προπονητές δοκίμασαν διάφορα πρόσωπα και σχήματα, με αποτέλεσμα να πέσει λίγο ο ρυθμός ειδικά από την ομάδα του Μεσολογγίου και η Ομόνοια να πάει σε ένα ανταγωνιστικό επιμέρους σκόρ τρίτου δεκαλέπτου (16-19). Στο τελευταίο δεκάλεπτο βέβαια “αποκαταστάθηκε η τάξη” και οι φιλοξενούμενοι πάτησαν γκάζι μέχρι το τελικό 52-100.
Κράμερ εναντίον Κράμερ: Οι αδελφοί Ιωάννου αντίπαλοι στο παρκέ του Αντιρρίου. Στο τέλος χαμογέλασε πλατιά μόνο ο ένας…
Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια είναι στο Αγρίνιο, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου με αντίπαλο τον Πήγασο Φι.Μπα. (ώρα 18.00).

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 7-30, 16-19, 14-25.



Ομόνοια Ναυπάκτου (Κώστας Παπούλιας):Βλαχογιάννης 25(2), Κωνσταντίνου 10, Ιωάννου 8, Χωραφάς 7, Μπίμπας 2, Παντελίδης, Κυρίτσης, Δημητρέλλος, Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου