Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΛΙΜΕΝΙΚΟ: "Οι παραβάσεις είναι για τους.... άλλους!

Το ότι «η στάθμευση οχημάτων στον ποδηλατόδρομο» Απαγορεύεται, είναι γνωστό!...
Εκείνο, όμως, που δεν γνωρίζαμε είναι πως αυτό μπορεί να ισχύει ΜΟΝΟ για τους… πολίτες!!



Γιατί, όπως βλέπουμε και στην φωτό, οι Λιμενικοί της Ναυπάκτου πρέπει να το γνωρίζουν ή να έχουν φτιάσει δικούς τους … κανονισμούς!

Δεν μπορεί να έχουν παρκάρει επί ώρες το περιπολικό τους πάνω στο «ποδηλατόδρομο», αναμένοντας κάποιον «παραβάτη», ειδικά επισκέπτη της Ναυπάκτου,  για να τον «ζωγραφίσουν» στο… μπλοκάκι τους!..

Επίσης θα πρέπει να έχουν και αυστηρές «εντολές» από την «φρέσκια» Λιμεναρχίνα τους ή απ’ το Λιμενικό Ταμείο του Δήμου Ναυπακτίας και οδηγίες για τις… «επιλογές» τους!..



Φυσικά, αυτά δεν γίνανε σε μια μέρα… Προϋπήρχανε από τον αναχωρίσαντα προσφάτως, Διοικητή του Σταθμού που είχε και κάποια «εμπάθεια» σε επιλεγμένα…. επαγγέλματα!...

Ωστόσο για τις προϊστάμενες Αρχές τους, μετράει το πλήθος των «παραβατικών» κλήσεων ανεξάρτητα αν αυτές αφορούν…. μηχανάκια!...

Τελικά, μου φαίνεται, ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα»… Αρκεί να έχουμε δουλειά και για να έρθει και κάποιος παραβάτης να δικαιολογηθεί και να… υποχρεωθεί!... Εκτός και αν «δοκιμάζουν» τα … «Όργανά τους» ως προς την κρίση τους στην επιλογή των… παραβατών!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου