Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Γυναίκα και κόρη τον έπιασαν στα... πράσα


 
Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν το Σάββατο οικόπεδο και δρόμους, με πρωταγωνιστές τα μέλη τριμελούς οικογένειας.
 
Κάτοικοι της περιοχής έκπληκτοι αντίκρισαν τις βραδινές ώρες,  δυο γυναίκες,  να δέρνουν με τακούνια και να βρίζουν , έναν άνδρα ,ο οποίος δεν μπορούσε να γλυτώσει από τα χέρια τους.
 
Η αρχική απορία μετατράπηκε σε ζωντανή διασκέδαση , όταν διαπιστώθηκε , πως οι δυο γυναίκες ήταν μάννα και κόρη και το …θύμα δεν ήταν άλλο από το σύζυγο και πατέρα.
 
Από τις φωνές και το λεκτικό στόλισμα έγινε αντιληπτό, πως λίγο νωρίτερα ο άντρας είχε «συλληφθεί  να έχει μέσα στο αυτοκίνητό του  νεαρή από την Αλβανία, με την οποία βρισκόταν σε ερωτικές περιπτύξεις .
 
Η …αυτοκινούμενη ερωτική φωλιά ήταν σταθμευμένη σε οικόπεδο.....
 
Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα  του αυτοκινήτου, με τις δυο γυναίκες να την αρπάζουν από τα μαλλιά και να την πετάνε κακήν κακώς  έξω και τη νεαρή να τρέχει ημίγυμνη για να γλιτώσει τα χειρότερα.
 
Ακολούθησε η διαπόμπευση του πατέρα και συζύγου ο οποίος δέχθηκε τη συντονισμένη επίθεση των δύο γυναικών.
 
Να σημειωθεί πως ο 53χρονος άντρας που δραστηριοποιείται στο χώρο των αρτοσκευασμάτων δεν είναι η πρώτη φορά που συλλαμβάνεται από τη 48χρονη σύζυγό του να «αμαρτάνει» ενώ η 30χρονη κόρη του ουκ ολίγες φορές τον έχει ξεμπροστιάσει αποκαλύπτοντας μέσα στο χώρο εργασίας τα ερωτικά του παράνομα περπατήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου