Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Στην Άνω Χώρα, σήμερα, «ψήνεται» και ο επόμενος… Δήμαρχος;


 Σήμερα, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ, οδηγούν στην Άνω Χώρα… Ήδη τα εκεί, πολλά και υπέροχα καταλύματα, παρουσιάζουν πληρότητα έως και 100%, ενώ ο μεγάλος «όγκος» των επισκεπτών αναμένεται να ανηφορήσει αυθημερόν για να συμμετάσχει στις Εκδηλώσεις για τη Γιορτή του Κάστανου!...
 
 
Όπως έγινε γνωστό, όλα είναι έτοιμα και μόνο το «άναμμα  των φουφούδων» απομένει!..

 
Πέρα όμως από τους επισκέπτες, τα κάστανα και τα…. τσίπουρα, στην Άνω Χώρα αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους και οι «μελλοντικοί» υποψήφιοι για τον δημαρχιακό θώκο της Ναυπακτίας και, γιατί όχι και της Δωρίδας…..
Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες η παρουσία τους, βοηθούντος και του καλού καιρού, θα είναι αρκετά μεγάλη αφού είναι και η ευκαιρία να δημιουργήσουν τις κατάλληλες …. εντυπώσεις στους ψηφοφόρους, χωρίς να αποκλείονται και κάποιες «μεταξύ των συμφωνίες» για…. συνεργασίες!.....
Πάντα με πηγές τις ίδιες πληροφορίες, η εικόνα που αναμένεται να παρουσιάσουν οι δημοτικές Παρατάξεις που έχουν ήδη ενεργοποιηθεί στον «προεκλογικό στίβο» της Ναυπακτίας, έχει ως εξής:

 
 
Πρώτη απ’  όλες η «κυβερνώσα» τον Δήμο Ναυπακτίας Παράταξη Α.Κ.Δ.Ν. με «μπροστάρη» τον δήμαρχο κ. Γιάννη Μπουλέ μαζί με την Αντι… κα Μαρία Ζιαμπάρα που θα συνοδεύονται από τα «μόνιμα» (Π. Παναγόπουλος κλπ) και «εναπομείναντα» στελέχη τους (έντονες χθεσινοβραδινές φήμες έφερναν να έχει… «αυτομολήσει» και ο κ. Πατούχας) μαζί με τον … «τελετάρχη»(;) τον Αντι… Αποδοτίας και Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ, «ημέτερον» υποστηριχτή του… «διδύμου», τον έχοντα δηλαδή τα «πρωτοφανή προσόντα»  να θεωρείται… αναντικατάστατος κ. Νίκο Καραλή (και τι θα γίνει η Αποδοτία μετά τον Μάη;), θα προσπαθήσουν, όσο δύσκολο και αν είναι, να «αντιστρέψουν το εις βάρος τους κλήμα» (το ορατό ή φημολογούμενο τουλάχιστον) και να διασκεδάσουν τις… εντυπώσεις. Ενδέχεται, μάλιστα, να παρουσιάσουν την εκδήλωση και ως … δικό τους επίτευγμα!!
 
 

 
Η «Κίνηση Πολιτών» με υποψ. Δήμαρχο πλέον τον κ. Τάκη Λουκόπουλο και «σκηνοθέτη»(;) τον κ. Κ. Καρακώστα, αναμένεται να παρουσιαστεί με μια πλειάδα «αξιόλογων» υποστηριχτών του, παρά τα όσα κυκλοφόρησαν το τελευταίο 24ωρο περί «διαφωνίας» και «γκρίνιας» από το «αίτημα» για στήριξη της Παράταξης από τον… ΣΥΡΙΖΑ!... 
Σύμφωνα με πληροφορίες η «Κίνηση Πολιτών» και ο κ. Τάκης Λουκόπουλος σε όλες τις εκδηλώσεις της Ναυπάκτου αλλά και γενικά της Ναυπακτίας, εμφανίζεται ως ο «απόλυτος άρχων» του προεκλογικού παιχνιδιού. Το ίδιο συμβαίνει και στις δημόσιες εμφανίσεις του με την ιδιαίτερη, μάλιστα, «φροντίδα» του δ.σ. κου Ανδρέα Κοτσανά κ.ά.
Βέβαια στην Αποδοτία υπάρχει και ο π. Δήμαρχος κος Βασ. Σούζας ο οποίος από την αρχή έχει δηλώσει την στήριξή του στον κ. Λουκόπουλο
Η «εκκολαπτόμενη» και «άνευ» ακόμα «ονόματος» Παράταξη του κου Χρήστου Σαλαμούρα (που πρόσφατα κατέβηκε από το τρένο… Μπουλέ) θα κάνει και αυτή την… «επίσημη» παρουσία της στην Αποδοτία…..

Πληροφορηθήκαμε ότι τον κο Σαλαμούρα θα συνοδεύσουν στην Άνω Χώρα, περισσότερα από είκοσι (20)!! Αυτοδιοικητικά στελέχη τα οποία με την παρουσία τους και μόνο θα «προσπαθήσουν να αλλάξουν» τον διαμορφούμενο, μέχρι στιγμής, … «εκλογικό χάρτη»!!!
Για τον κ. Θανάση Παπαθανάση, αν και θεωρούμε σίγουρη την παρουσία του «στο Κάστανο» δεν είχαμε κάποια ιδιαίτερη πληροφόρηση….
Τα ίδιο ισχύει και για τους άλλους «φερόμενους ως υποψήφιους» τους κκ Δημ. Παπαναστασόπουλο, Χρήστο Παίσιο, Στάθη Λουκόπουλο κ.ά.
Τέλος, μια πληροφορία που μας ήρθε αργά τα βράδυ από «στόματος» νυν δημοτικού Συμβούλου «στελέχους της Τ.Α. αλλά μη σταθερού σε ορισμένη παράταξη», έλεγε για «μία μυστική συνάντηση που θα γίνει μετά την εκδήλωση στην Άνω Χώρα, μεταξύ νυν και πρώην αυτοδιοικητικών κατά την οποία θα συζητηθούν πολλά, θα παρθούν αποφάσεις και ίσως τις επόμενες 4-5 ημέρες να ακουστεί κάποιο δυνατό…. Μπαμ»! Με το «μπαμ», βέβαια, εννοούσε το όνομα κάποιου υποψηφίου δημάρχου. Ωστόσο την τελευταία πληροφορία την αναφέρουμε με επιφύλαξη καθώς, λόγω του προχωρημένου της ώρας, δεν ήταν δυνατόν να την επαληθεύσουμε!...
Γενικά, σήμερα στην Άνω Χώρα, αναμένεται να «παιχθεί δυνατό παιχνίδι» εντυπώσεων και συμφωνιών και ένας πεπειραμένος παρατηρητής θα μπορέσει να «διακρίνει» ποιοι αυτοδιοικητικοί «κλείνουν το μάτι» σε άλλες…. Δημοτικές Παρατάξεις… Θα έχει … ενδιαφέρον…!
Εμείς θα παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα και θα σας ενημερώνουμε!!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου