Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Κοντέινερ με όπλα στο.... μουσείο Πάλλη

Σοκ προκάλεσαν σε αστυνομικούς και εισαγγελείς τα εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, πολεμικά όπλα που εντόπισαν σε κοντέινερ κατά την έρευνά τους στο μουσείο του φυγόδικου Αναστάσιου Πάλλη. Βάσει των πρώτων ενδείξεων, έχουν δημιουργηθεί στους επιτελείς της ΕΛ.ΑΣ υπόνοιες ότι υπάρχει σχέση με τη δράση της Χρυσής Αυγής. Αλλά και στην πολυτελή κατοικία του επιχειρηματία βρέθηκε πλήθος ναζιστικών συμβόλων.

Κοντέινερ με όπλα στο μουσείο Πάλλη
 
Φύλλο και φτερό έκανε χθες η ΕΛ.ΑΣ το μουσείο ΠΑΛΙΣ, στο οποίο εντοπίστηκαν εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες, πολεμικά όπλα μέσα σε κοντέινερ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η έφοδος των αστυνομικών έγινε χθες το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις στη Βάρη, ιδιοκτησίας του Αν. Πάλλη, όπου εντοπίστηκε βαρύς οπλισμός και συγκεκριμένα πολεμικά τυφέκια, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, μάλιστα, ακόμη και G3 και ΑΚ47 (Καλάσνικοφ).
Στο σημείο εστάλησαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που μετέτρεψαν το μουσείο του φυγόδικου εφοπλιστή σε φρούριο, ώστε να μην μπει κανείς στον χώρο των ευρημάτων, το οποίο φυλασσόταν διαρκώς.
Σήμερα αναμένεται να γίνει πλήρης καταγραφή του οπλισμού, ενώ θα προχωρήσουν και οι απαραίτητες ενέργειες για να εξακριβωθεί η προέλευση των πολεμικών όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου