Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Η ΑΕΚ κέρδισε τον... Μανδραικό!


 
Νικηφόρα μπήκε η ΑΕΚ στη... νέα εποχή, επικρατώντας 2-0 του Μανδραϊκού στη Φυλή για την 1η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.
 
Ο Σταθάκης με γκολάρα από τα 40 μέτρα άνοιξε το σκορ για την Ενωση στο 11ο λεπτό, ενώ ο Πλατέλλας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με σουτ μέσα από την περιοχή. Στο 76ο λεπτό ο Ντακόλ αστόχησε από το σημείο του πέναλτι, στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Μανδραϊκού.

Εντυπωσιακή ήταν η "κιτρινόμαυρη" κερκίδα, με περισσότερους από 3000 οπαδούς της Ενωσης να στήνουν το δικό τους πάρτι στο γήπεδο της Φυλής, στέλνοντας το μήνυμά τους ότι θα πλαισιώσουν την ομάδα τους σ' αυτό το νέο ξεκίνημα.

Από μεριάς ΑΕΚ MVP ήταν Κορδέρο, ο οποίος σε όλα τον αγώνα έτρεχε και καθάριζε τις φάσεις πριν ακόμα δημιουργηθούν.

Η αμυντική γραμμή της Ενωσης έδειξε πάλι τα συνηθισμένα προβλήματα, ωστόσο ήταν αισθητά βελτιωμένη. Αντίθετα, η αδυναμία της Ένωσης στο σημερινό ματς ήταν στη γραμμή κρούσης. Αφού με εξαίρεση τον Πλατέλλα, οι Πόποβιτς, Μπρέσεβιτς και Ντακόλ δεν έδειξαν το κάτι παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο.

ΜΑΝΔΡΑΪΚΟΣ: Χρόνης, Κουστουλάκης, Σιακαβάρας, Μεσίνης, Κολτσίδας (63' Κουβίδης), Αγκόλι, Ντιλίτσης, Ζουραβλίοφ (57' Καλογρίδης), Καϋμακούδης, Ζαχαράτος (50' Βασιλείου), Σερελάς

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Σταθάκης, Τζανετόπουλος, Κορδέρο (89' Παληαρούτας), Ανάκογλου, Πόποβιτς (90+2 Πεταυράκης), Πλατέλλας, Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (70' Γροντής)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου