Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Γύρισαν ή… ακόμα πάνε;


«Θα πάνε;… Πήγανε;… Γιατί πήγανε;… Γυρίσανε;…» και άλλα τέτοια ακούγονταν στα στέκια της Ναυπάκτου το Σαββατοκύριακο που, κατά κάποιο τρόπο, επισκίαζαν  το Εθνικό θέμα της ημέρας με την «σύλληψη βουλευτών και στελεχών» της «Χρυσής Αυγής»!..

Φυσικά πρόκειται για το «ταξίδι» που θα έκαναν ή έκαναν ο Δήμαρχος Ναυπακτίας κ. Γιάννης Μπουλές και οι Αντιδήμαρχοι κα Μαρία Ζιαμπάρα και Δ. Καρκατσούλης στη γείτονα χώρα Βουλγαρία συνοδευόμενοι από τον Βούλγαρο Μαέστρο της «Χορωδίας Ναυπάκτου»!..

Βέβαια και είναι «απορίας άξιον» ο Δήμος Ναυπακτίας,  δεν εξέδωσε κανένα σχετικό Δελτίο Τύπου καίτοι σε άλλες περιπτώσεις «βομβαρδίζει» τα τοπικά ΜΜΕ  ακόμα και με επουσιώδη θέματα και ειδικά η Αντιδήμαρχος κα Ζιαμπάρα που κατέχει όλες τις «νευραλγικές» θέσεις στον Δήμο και που αποστέλλει αφειδώς Δ.Τ. και μάλιστα «κατ’  επιλογή» στα… «ημέτερα» ΜΜΕ!..

Η μη ενημέρωση των δημοτών, μέσω των ΜΜΕ, δημιούργησε σύγχυση και όπως ήταν φυσικό, έδωσε αφορμή για «παραπληροφόρηση», σχόλια και… «υπονοούμενα με χιούμορ» στις απαντήσεις των παραπάνω ερωτήσεων!

Για παράδειγμα  σχολιάστηκε επίμονα α) η μετάβαση στη Βουλγαρία με το υπηρεσιακό τζιπ «παρά την σχετική απαγόρευση του υπουργείου Εσωτερικών» (Το υπουργείο επιτρέπει την μετακίνηση αυτοκινήτων για υπηρεσιακούς σκοπούς), β) Ο λόγος της επίσκεψης στην γείτονα και μάλιστα… οδικώς, γ) η συμμετοχή του Μαέστρου στην αποστολή (ελέχθη ότι τους συνόδευσε για να τους υποδείξει… κέντρα διασκέδασης!  Αν είναι δυνατόν...), δ) η συμμετοχή του αντιδημάρχου κ. Καρκατσούλη (λόγω επαγγέλματος) ως… κομμωτή (για να περιποιείται την κώμη των πρώτων τη τάξει δημοτικών αρχόντων της Ναυπακτίας) κ.ά….

Ευελπιστούμε πως με την επιστροφή στα πάτρια, θα υπάρξει  διευκρινιστικό Δ.Τ. ώστε οι «περίεργοι» δημότες της Ναυπακτίας να… καθησυχάσουν!...

3 σχόλια:

  1. Τι λέτε, ρε παιδιά.... Για να κανονίσουν μελλοντικές "Πολιτιστικές Εκδηλώσεις" πήγαν τα παιδά στη... Βουλγαρία!.. Αυτά είναι... έργα!.... Και η κυρία Μαρία πως θα παρουσιαζότανε;.. Αχτένιστη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από κουτσομπολιό είστε πρώτοι ! Για να ασχοληθείτε με την ουσία είστε ελλιπείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκδηλώθηκες... Άρα υπήρχε και πέμπτος στην... παρέα!

      Διαγραφή