Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΥΑΝ: "Νερό θα πληρώνουν ΜΟΝΟ οι... φτωχοί"!


 
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ, το Μέλος και Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ναυπακτίας – Δωρίδας κ. Μένιος Χάρος ζήτησε να συζητηθεί το θέμα  μεγαλο-οφειλετών πελατών (άνω των 1.000ευρώ) προς την Δημοτική Επιχείρηση και να «απαιτηθεί άμεσα» η εξόφληση των Λογαριασμών των με την ειδοποίηση ότι «σε αντίθετη περίπτωση η Επιχείρηση θα προβεί στην διακοπή της ύδρευσής των»!
Η πρόταση του κ. Χάρου ετέθη σε ψηφοφορία και τόσο ο έμμισθος Πρόεδρος, δημ. Σύμβουλος, Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Αποδοτίας κλπ κ. Νίκος Καραλής όσο και οι υπόλοιποι Σύμβουλοι, μη εξαιρουμένου και του δ.σ. της Πλειοψηφίας και Προέδρου της Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Χρ. Σαλαμούρα, είπαν ΟΧΙ (Να μη συζητηθεί δηλαδή μάλλον επειδή βρίσκονται σε εξέλιξη προεκλογικές ζυμώσεις υποψηφίων)….
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Οικονομική Υπηρεσία, το συνολικό απαιτούμενο ποσό μόνο στην περίπτωση αυτή (δηλ. λογαριασμών άνω των 1000 ευρώ έκαστος) είναι περίπου 1.750.000 ευρώ που μάλλον υπερβαίνει τα …. 2 εκατομμύρια!...
Με αυτή την απόφαση ο Πρόεδρος κ. Ν. Καραλής (ευνόητο με ποίου εντολή) και τα μέλη του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΝ συμφωνούν και προσπαθούν να «αποφύγουν τα μεγάλο αγκάθι» των «υπερ-καταναλωτών» που κατά κανόνα είναι εύποροι και να συνεχίσουν να απευθύνονται μόνο στους μικροκαταναλωτές – οικογενειάρχες ανεξάρτητα αν αυτοί είναι φτωχοί, άνεργοι, μισθοσυντήρητοι, μικροσυνταξιούχοι κ.λ.π. αρκεί να συγκεντρώνονται ο μισθός του Προέδρου και μερικών «εργασιομανών» υπαλλήλων που από απλοί εργάτες, κατέλαβαν θέσεις Γραφείου με την «ευλογία της νυν δημοτικής αρχής»!
 

1 σχόλιο:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ..1.ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΞΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΚΟΥΤΣΗ ΜΑΡΙΑ 2,ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ.3,ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΑΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ 4,ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ "ΕΡΓΑΣΙΟΜΑΝΟΙΣ"ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΕΡΓΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ν ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΑΚΟΜΑ,ΔΕΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΖΥΓΟΡΟΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ..ΕΧΕΤΕ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή