Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Nafpaktos..... Motor Show


     Η ΦΙΛΜΠΑ στις 24-25 Αυγούστου 2013 και υπό την  Αιγίδα του Δήμου Ναυπακτίας διοργανώνει το 1ο NMS (Nafpaktos Motor Show) στον προαύλιο χώρο του πρώην ξενοδοχείου ΞΕΝΙΑ με έναρξη το Σάββατο 24 Αυγούστου και ώρα 18:00΄ και λήξη την Κυριακή 25 Αυγούστου και ώρα 21:00΄.

    Το ΝΜS είναι μία έκθεση Μηχανοκίνητων Οχημάτων με βάση τα Οργανωμένα  CLUBS Αυτοκινήτων και Μοτοσυκλετών και με  εκθέματα από όλες τις μορφές του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού όπως Αγωνιστικά αυτοκίνητα, Αντίκες, Ιστορικά,Dragster και Drift Cars.H Nαύπακτος ως μία πόλη με ιστορία στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό θέλει και μπορεί να κάνει ένα καινοτόμο βήμα μπροστά και να συνεχίσει να γράφει την δικιά της Ιστορία στον Μηχανοκίνητο Αθλητισμό δημιουργώντας και κλέβοντας εντυπώσεις….. 

   Όλα τα Μηχανοκίνητα «τέρατα» της ευρύτερης περιοχής θα είναι εκεί για να τα απολαύσουμε σε ένα πολύ δυνατό Εκθεσιακό υπερθέαμα. Όλοι οι λάτρεις του Μηχανοκίνητου Αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται σε αυτό που αγαπούν.

    Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από πολλά events και διαγωνισμούς για 5 κατηγορίες με πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις όπως db drag contest…. 

   H ΦΙΛΜΠΑ με ανάρτηση στο site www.filmpa.gr κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες της εκδήλωσης μέσω Δελτίων Τύπου και Πληροφοριών. Για  περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 6948460331 κ. Καπετανάκη Νίκο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου