Τρίτη 13 Αυγούστου 2013

Λιμενικοί εμπόδιζαν τον έλεγχο σε... Αστυνομικούς

Ερευνα για τις καταγγελίες

Εντολή προς το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής να διερευνηθούν άμεσα σχετικά δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι στελέχη του Λιμενικού με πολιτική περιβολή εμπόδισαν αστυνομικούς να διενεργήσουν έλεγχο στη διάρκεια συναυλίας γνωστού καλλιτέχνη στη Μυτιλήνη, με το αιτιολογικό ότι ο χώρος που γίνονταν η εκδήλωση ανήκε στην αρμοδιότητα του Λιμενικού Σώματος, έδωσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Ερευνα για τις καταγγελίες περί παρεμπόδισης ελέγχων από Λιμενικούς
Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από το υπουργείο Ναυτιλίας, την όλη υπόθεση ανέλαβε από την πρώτη στιγμή η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων του Λιμενικού και όπως προκύπτει από την πρώτη αναφορά, κανένα στέλεχος του Λιμενικού δεν εμπόδισε αστυνομικά όργανα να διενεργήσουν το σχετικό έλεγχο και να αποχωρήσουν από το χώρο.
Μάλιστα, πηγές από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων ανέφεραν στο πρακτορείο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι τα στελέχη του ΣΔΟΕ με αστυνομική παρουσία πραγματοποίησαν κανονικά τον οικονομικό έλεγχο στον συγκεκριμένο επιχειρηματία και διοργανωτή της συναυλίας του καλλιτέχνη

1 σχόλιο:

  1. Και εγώ πηγα στο λιμενάρχειο εδώ και εψαχνα να δω ποιος είναι ο διοικητής και φόραγε πόλι τίκα ρούχα.Που να ξέρεις ποιος είναι λιμενικός εκεί μέσα δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή