Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Καραλής - Παναγόπουλος.... ΟΙ ΑΝΤΙ... Ναυπακτίας



Από τον Μάιο είχε ενημερώσει τον «ορεινό» αλλά «πεδινόβιο» Αντί… κο Παναγόπουλο ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου της Τοπικής Ενότητας Πλατάνου κ. Σπύρος Ζώης για τρείς βλάβες που υπήρχαν στο δίκτυο ύδρευσης του χωριού αλλά μέχρι τις 18 Ιουλίου δεν υπήρξε καμία εξέλιξη για αποκατάστασή των οπότε «αναγκάστηκε» να του υποβάλει έγγραφη Αναφορά την οποία μάλιστα Κοινοποίησε και στο Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ κ. Ν. Καραλή (ώχ το μάτι μου) αλλά και στον ίδιο τον Δήμαρχο, ελπίζοντας ότι κάποιος απ’  όλους θα ευαισθητοποιούταν!...

Ποιός όμως;..

 Ο κ. Παναγόπουλος;.. Αυτός έχει άλλες «σκουτούρες»!... Βλέπετε είναι ο «ειδικός συνοδός» για τα… πανηγύρια!... Εξάλλου δεν μας έχει συνηθίσει σε κάτι… καλύτερο!

Ο κ. Καραλής;… Αυτός δεν μπορεί να βάλει «τάξη» στα… Γραφεία της ΔΕΥΑΝ, θα προσφέρει και στα… δίκτυα;… Άσε δε, σαν Αντι.. Αποδοτός!... Πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς για τα 800 ευρώ τον μήνα που παίρνει ως «ΔΕΥΑΝάρχης», εντάξει…. Προσφέρει! Που;… Στην… Παράταξη!...

Και τι έμεινε στον κ. Ζώη;…  Η ελπίδα του στον Κο Δήμαρχο!...

Πω…Πω.. Πω… Τι συγκεντρωτισμός αρμοδιοτήτων….

 

Πάντως το τελευταίο 10ήμερο του Αυγούστου τα συνεργεία του Δήμου και της ΔΕΥΑΝ «έδρασαν» άμεσα και αποκατάστησαν τις βλάβες…. Έτσι… Και ο κύριος Ζώης ο παραπονιάρης, ησύχασε και οι επισκέπτες του χωριού δεν … «ενοχλήθηκαν» πέρα από το φόβο που είχαν για την… υγεία τους!

 

 

Η Αναφορά του κυρίου Ζώη έχει ως εξής:

 

Αίτηση-Αναφορά

Αριθμ. Πρωτ. 24615/18.7.2013

Προς:  Δήμο Ναυπάκτου. Υπ’ όψιν Αντιδημάρχου κ. Παναγόπουλου

Κοιν.: 1.- κ. Δήμαρχο Ναυπάκτου, 2.- Πρόεδρο ΔΕΥΑΝ

 

Κύριε Αντιδήμαρχε

Περίπου ένα μήνα πριν, σας ενημέρωσα και τηλεφωνικά και από κοντά ότι στην Κοινότητα του Αγίου Δημητρίου υπάρχουν συνολικά, αυτή τη στιγμή, σε εκκρεμότητα 3 σοβαρές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης.

Οι βλάβες αυτές για να επισκευαστούν χρειάζεται τα μηχάνημα JCB για να σκάψει το οδόστρωμα και τα άλλο μηχάνημα που έχει η ΔΕΥΑΝ ή ο Δήμος (δεν τα γνωρίζω) το οποίο εντοπίζει την τοποθεσία της βλάβης (η βλάβη αυτή υπάρχει πάνω από 5 μήνες).

Επειδή, μετά από ένα μήνα, δεν έγινε κάτι, αναγκάστηκα λόγω σοβαρών πιέσεων από μέρους των συγχωριανών μου, να απευθυνθώ και γραπτώς στο αίτημα για το οποίο είσαστε ήδη ενήμερος.

Πίστευα και πιστεύω ότι δεν χρειάζεται εάν είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας ούτε αναφορές ούτε γραπτές υπενθυμίσεις.

Δεχόμενος ότι υπάρχουν τα όποια προβλήματα στον Δήμο, σας παρακαλώ πολύ να λύσετε τα πρόβλημα επισκευάζοντας το ταχύτερο δυνατόν τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης για την προστασία της υγείας των επισκεπτών και των συγχωριανών μου.

                                                                                                                  Άγιος Δημήτριος  18/7/2013

                                                                                                                Ο εκπρόσωπος της Κοινότητας

                                                                                                                                  Ζώης Σπύρος

1 σχόλιο:

  1. Τι εστί Παναγόπουλος..... Ρε παιδιά;.... Τον ξέρει ο ... Θυρωρός του;.. Καλά, για τον Καραλή έμαθα από το χωριό του... Οι Γολεμιώτες πίνουν "νερό στ' όνομά του" και περιμένουν τις... εκλογές να τον... τιμήσουν!... Έχει κάνει έργα ο... άνθρωπος!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή