Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Από.... Ξάνθη, με... "Πυξίδα".. άλλα λένε και άλλα... είδα!

Ως Κέντρο «διερχομένων προαλειφόμενων υποψηφίων» ή άτυπο Προεκλογικών «βολιδοσκοπήσεων» ή ακόμα και «μεγάλων αποφάσεων» για τα μέλλον «αυτού του τόπου» με ανίερες πολιτικές συμμαχίες αυτοχαρακτηριζόμενων… «αυτοδιοικητικών», μπορεί να χαρακτηριστεί παραλιακό του Γριμπόβου!
Μεσημβρινές και βραδινές, ως επί τω πλείστον, ώρες,  στο συγκεκριμένο Κέντρο συναθροίζονται δημοτικοί σύμβουλοι και «παράγοντες» όλων των πολιτικών αποχρώσεων και  δημοτικών παρατάξεων και «μεταξύ αστείου και σοβαρού» προσπαθούν να «κλείσουν το μάτι» ο ένας στον άλλον για απόσπαση υπόσχεσης  μελλοντικής συνεργασίας!
Η κριτική, βέβαια, γίνεται προς την νυν δημοτική Αρχή Ναυπακτίας και είναι αυστηρή και πειστική αλλά…  η συμμετοχή πολλές φορές στις συζητήσεις  και δ.σ. της συμπολίτευσης  δημιουργεί κάποιες  υπόνοιες… «κατασκοπίας»!
Βέβαια, σε ένα «πολιτικό παιχνίδι», όλα παίζονται όσο και αν κάποιοι επιμένουν να μην θεωρούν «πολιτικούς» τους… «αυτοδιοικητικούς»  και να μην παραδέχονται τα «κεκτημένα» τους  ή την αξία τους με την οποία έχουν «επιβάλλει» το όνομά τους στον κατάλογο των «ηγετών μιας τοπικής κοινωνίας»!..
 
Συγκεκριμένα χθες τα μεσημέρι, ομάδα των παραπάνω περιγραφομένων, εθεάθη στο εν λόγω Κέντρο και με την χρήση μιας αοράτου «Πυξίδας» χάρασσαν άλλοτε χαμηλοφώνως και άλλοτε με βροντερή φωνή (ανάλογα τι ήθελε ο καθένας να αφήσει να διαρρεύσει στους πέριξ ή να τους εντυπωσιάσει) «υψηλές πολιτικές» που μετέφεραν… συγκίνηση στους… παροικούντες!


Εν αρχή αφήχθησαν ο κ.Δημ. Παπαναστασόπουλος συνοδευόμενος από τον «Άγιο», πρώην Αντι... και φανατικό υποστηρικτή του και είχαν  «συνομιλία» με… Ξάνθη και άλλους Κυρίους!


Ακολούθησε ο δ.σ. της Παράταξης Παπαθανάση κ. Ντίνος Τσουκαλάς (χωρίς τον κολητό του τον Δημήτρη... που παρακολουθούσε από παρακείμενο.... Cafe) και ενσωματυώθηκε στην παρέα!
 
Και πιο μετά ο π. Αντι... και νυν Πρόεδρος της Διαχείρισης Αποβλήτων, δημ. σύμβουλος της συμπολίτευσης (Παράταξης Μπουλέ) κ. Χρίστος Σαλαμούρας καθώς και ο π. Αντινομάρχης κ. Μπάμπης Κουτσοσπύρος, (σύζυγος της δ.σ. με την Παράταξη Παπαθανάση κας Μαίρης Κουτσσπύρου)...

 



Η συζήτηση έχει "ανάψει για τα καλά" και θα είμασταν αδιάκριτοι εάν παραμέναμε στο χώρο...

 
 
Το τι είπανε;.... Δεν ξέρουμε!... Πάντως όλοι κάθησαν στο "τετράγωνο τραπέζι" και συζητούσαν....
Οι μόνοι που κυκλοφορούσαν και παρέμειναν όρθιοι, κώβοντας πλλές φρές τη θέα, ήταν τα γκαρσόνια λόγω δυλειάς και ο.... κύριος Σαλαμούρας, άγνωστο... Γιατί;...

Όλα τα συμπεράσματα.... δικά σας!

1 σχόλιο: