Σάββατο 24 Αυγούστου 2013

Ο περιπτεράς ήταν... απασχολημένος


 
Περιπτεράς στο κέντρο της Πάτρας εθεάθη μεταμεσονύχτιες ώρες να… κάνει ασελγείς πράξεις βλέποντας ταυτόχρονα ταινία πορνό… μέσα στο περίπτερο! Ηταν δε τόσο απασχολημένος που δεν είδε πως εκείνη την στιγμή… πλησίαζε πελάτης! Ο οποίος… προτίμησε να μην τον διακόψει! Συμβαίνουν και αυτά! Πως άλλωστε θα μπορούσε να περάσει καλύτερα η Αυγουστιάτικη νύχτα, πόσο μάλλον όταν… δεν κυκλοφορεί άνθρωπος!  

2 σχόλια:

  1. Μετα απο αναγνωση τοσων... "αρθρων" μεσα σε ενα blog... διαμαντι, πραγματικα, για την Ναυπακτια, ειμαι σιγουρος οτι με αυτην την δημοσιευση θα προταθει για πουλιτζερ ο τιτανας αυτος της ενημερωσης!!!
    Υ.Γ
    Οσο για την φωτο που συνοδευει το αρθρο... πραγματικα εριξε φως σε λεπτομερειες που η πενα - πληκτρολογιο του blogger δεν ηταν ικανη να αποτυπωσει. Συγχαρητηρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς που υπάρχουν και αναγνώστες με... υψηλό δείκτη νοημοσύνης κι έχουν το θάρρος να λένε αυτά που.... πιστεύουν στα ίσια και... σταράτα!... Ευχαριστούμε για τα.... καλά σας λόγια!.. Αλήθεια;... άφησαν ελευθερα οι Οικολόγοι και άλλα... φίδια;...

      Διαγραφή