Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Κατεδαφίσεις παραπηγμάτων και ''βροχή'' συλλήψεων ΡΟΜΑ για ναρκωτικά και...όπλα



Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση σε καταυλισμούς τσιγγάνων, στην ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης και της Καλαμάταςγια την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, παρουσία εισαγγελικών λειτουργών. Μέχρι στιγμής έχουν ελεγχθεί 400 άτομα και 165 αυτοκίνητα. Έχουν προσαχθεί 113 άτομα, εκ των οποίων 65 είναι αλλοδαποί και έχουν συλληφθεί 29. Πρόκειται για 16 Έλληνες και 13 αλλοδαπούς.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ξεχωριστά για κλοπή ρεύματος, υγειονομικές παραβάσεις, παράνομη οπλοκατοχή, για παραβάσεις του ΚΟΚ, πολεοδομικές παραβάσεις, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και άλλα. Επίσης, έχουν βεβαιωθεί 83 παραβάσεις και έχουν κατασχεθεί 6 κιλά και 68 γραμμάρια χασίς, 2 κυνηγετικά όπλα με 70 φυσίγγια, 3 ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά την επιχείρηση εκτελέστηκαν και δέκα αποφάσεις Διοικητικής Αποβολής και κατεδαφίστηκαν 14 παραπήγματα - σκηνές σε δημόσιο χώρο στη πόλη της Καλαμάτας, ενώ διακόπηκε η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας σε τέσσερα καταλύματα.

Η επιχείρηση στη Μεσσηνία συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου