Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Είναι πολλά τα λεφτά Άρη…

146.000 ευρώ το χρόνο για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Ναυπακτίας είναι το ποσό που ενέκρινε πρόσφατα το Δημοτικό Συμβούλιο.

Στη συζήτηση του θέματος άλλοι λέγανε ότι είναι πολλά τα λεφτά, άλλοι λέγανε ότι δεν υπήρχε διαβούλευση για τη κατάρτιση του προγράμματος, άλλοι λέγανε ότι δεν θα έρθουν «ονόματα»…

Δυστυχώς κανείς δεν είναι είπε ότι τα λεφτά είναι πολλά κυρίως για την κατανομή τους! Δηλαδή 50χιλιάδες ευρώ περίπου είναι οι δαπάνες των εκδηλώσεων του διαστήματος Ιουλίου και Αυγούστου! Τα υπόλοιπα ξοδεύονται σε όλη την υπόλοιπη διάρκεια του χρόνου! Αυτό σημαίνει ότι μόνο το ένα τρίτο των χρημάτων ξοδεύονται για το διάστημα που όπως και να’χει ο δήμος σε όλο του το εύρος θα δεχθεί τους περισσότερους επισκέπτες!!!! Επομένως τα περισσότερα χρήματα ξοδεύονται σε διαστήμα που οι επισκέπτες είναι εκ των πραγμάτων λιγότεροι, αλλίως θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα περισσότερα χρήματα ξοδεύονται για εσωτερική κατανάλωση….

Φυσικά και ο δήμος Ναυπακτίας πρέπει να δαπανά για εκδηλώσεις, αλλά με καλύτερη στόχευση…

Πηγή:www.agrinioculture.gr

2 σχόλια:

  1. ειναι πολλα τα λεφτα πράγματι αλλα τουλάχιστον γραψτε που θα δαπανηθουν. Σιγουρα ξέρετε που, γιατι δεν νομιζω να τα εβγαλε απο το κεφάλι του ο δήμος. Εκει είναι το σημαντικο και όχι το γενικό σύνολο. Γιατί αν για παράδειγμα δαπανηθούνε 10,000 ευρω σε πανηγυρι σε ενα χωριο τότε αυτο είνια σκάνδαλο. Γενικά το αρθρο σας ειναι για τα σκουπιδια και γεμάτο υποονούμενα. Αυτο δεν ειναι δημοσιογραφια αλλα η κατίνα της γειτονιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αλήθειες... πονάνε;.. Εκτός και αν πρέπει να ξαναδιαβάσεις το... άρθρο!.. Είναι πράγματι δύσκολο να παραδεχθεί κανείς τις λάθος... επιλογές του!.. Μπούλα..έ Μπούλα!... Εκτός και αν γλύφεις και συ κανα... κοκαλάκι!

      Διαγραφή