Κυριακή 28 Ιουλίου 2013

Πως να «αναγκάσετε» έναν άνδρα να σας ερωτευθεί... παράφορα

Δεν θα πιστέψετε τι προσφέρει ένα βαθύ παθιασμένο φιλί στο στόμα

Δεν αρκεί μόνο να θέλεις. Πρέπει να ξέρεις και το πώς! Στο φλερτ και τον έρωτα -ακριβώς σε όπως κάθε μάχη- υπάρχουν τρόποι, κανόνες και κινήσεις – κλειδιά για να βγεις νικητής! Δες μερικές από τις κινήσεις που θα τον «δέσουν» στο κρεβάτι σου:
 
Κοίταξέ τον στα μάτια
Δεν είναι το στήθος ή τα πόδια αλλά τα μάτια σου που μπορούν να προσελκύσουν έναν άντρα. Το έντονο βλέμμα δεν δείχνει μόνο ότι δεν ενδιαφέρεσαι αλλά μπορεί να τον κάνει να σε ερωτευτεί. Σύμφωνα με ειδικούς, αν ενθαρρύνεις τον άλλον να σε κοιτάξει  κατάματα, είναι πιθανό να του «ξυπνήσεις» συναισθήματα αγάπης.

Γίνε σαν αυτόν
Δεν εννοούμε φυσικά να υιοθετήσεις αντρικές συνήθειες, αλλά να δώσεις έμφαση στους τρόπους με τους οποίους μπορεί να δημιουργηθεί μια αμοιβαία έλξη. «Μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε αλλά έχουμε μια φυσική τάση να προτιμούμε ανθρώπους που έχουν κοινά ενδιαφέροντα και παρόμοιο υπόβαθρο με εμάς, καθώς και παρόμοιες εκφράσεις προσώπου» υπογραμμίζει ο t Dr Pam Spurr.

Μην το παρακάνεις
Δεν θα σου βγει σε καλό στο μέλλον. «Άλλο το να προσαρμόσεις εν μέρει τη συμπεριφορά σου κι άλλο να προσποιείσαι ότι είσαι κάποια άλλη. Αυτό θα σε οδηγήσει σε προβλήματα» τονίζει ο σεξολόγος θεραπευτής Dr Ian Kerner. «Μερικές φορές βρίσκουμε ευχαρίστηση στο να δοκιμάζουμε νέα πράγματα. Αν όμως κάτι δεν σου αρέσει, σταμάτα το. Προέτρεψε και τον σύντροφό σου να δοκιμάσει κάτι που σου αρέσει και δες πως θα πάει» προσθέτει.

Πέρνα αρκετό χρόνο μαζί του
Μπορεί να ακούγεται αντιφατικό αλλά δεν είναι, αφού η οικειότητα δεν κάνει κακό. Στην πραγματικότητα όσο περισσότερο χρόνο περνάτε μαζί τόσο περισσότερο θα αρέσει ο ένας στον άλλον, με βασική προϋπόθεση ότι υπάρχει εξαρχής αμοιβαία έλξη.

Εξαφανίσου
Όχι από οροσώπου γης, αλλά τόσο όσο πρέπει για να καταλάβει πόσο πολύ του αρέσει να κάνει πράγματα μαζί σου. «Τα νεοσύστατα ζευγάρια έχουν την τάση να μην ξεκολλάνε μεταξύ τους και μετά έρχεται μια περίοδος που τα συναισθήματα ξεθυμαίνουν λίγο. Για να μη συμβεί αυτό, δείξε πιο νωρίς ότι δεν είσαι τόσο διαθέσιμη» υποστηρίζει ο Spurr. Αφιέρωσε χρόνο στους φίλους και την οικογένειά σου, δούλεψε μερικές φορές έως αργά το βράδυ. «Δεν πρόκειται για παιχνίδι, αλλά για να έχεις μεγαλύτερο έλεγχο των συναισθημάτων σου και φυσικά να βοηθήσεις να μεγαλώσουν και τα δικά του».

Ζήτα τη βοήθειά του
Σε όλους αρέσει να νιώθουν χρήσιμοι. «Σε αυτή την εποχή που η γυναίκα είναι ανεξάρτητη, ο άντρας νιώθει συχνά ότι δεν μπορεί να της προσφέρει κάτι άλλο – εκτός από το σεξ. Γι” αυτό βασίσου πάνω του κι άφησε κι αυτόν να βασιστεί σε σένα, αφού θα μεγαλώσει το δέσιμό σας και είναι μια καλή βάση για να αναπτυχθεί η αγάπη» υποστηρίζει ο Kerner.

Να έχεις αυτοπεποίθηση
Ναι, στους άντρες αρέσει να νιώθουν χρήσιμοι αλλά όχι ότι θα καταρρεύσεις αν δεν βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή δίπλα σου. «Η γυναίκα που ξέρει τι της αρέσει και βάζει τα δυνατά της για να το αποκτήσει, είναι πολύ ελκυστική» σχολιάζει ο Kerner.

Γέλα
Οι άντρες θέλουν να είναι οι αστείοι της υπόθεσης, αφού ξέρουν ότι οι γυναίκες προτιμούν αυτούς που τις κάνουν να γελούν. «Όταν οι άνθρωποι φαίνονται να απολαμβάνουν τα πειράγματά μας, αισθανόμαστε αυτοπεποίθηση. Αυτό μας κάνει να νιώθουμε καλά, ακόμα και σέξι. Αν όποτε βλέπεις έναν άντρα τον κάνεις να αισθάνεται τέλεια μαζί σου, θα συνδέσει αυτό το συναίσθημα με εσένα» εξηγεί ο ειδικός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου