Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Υπάρχουν και ρεκόρ... σεξουαλικά!



Από μια πόρνη ηλικίας 82 ετών μέχρι ένα όργιο στο οποίο συμμετείχαν 500 άτομα!  Διαβάστε πια είναι τα πιο περίεργα παγκόσμια σεξουαλικά ρεκόρ, που όμως δεν θα βρείτε στο βιβλίο Γκίνες.

1. Το μεγαλύτερο πέος του κόσμου: 34,29 εκατοστά

Το μεγαλύτερο πέος του κόσμου: 34,29 εκατοστά
Το επίσημο ρεκόρ για το μεγαλύτερο πέος -όπως μετρήθηκε και πιστοποιήθηκε από τον Δρ. Robert Dickinson- ανήκει στον Jonah Falcon. Το εν λόγω πέος έχει μήκος 13,5 ίντσες (34,29 εκατοστά) και 6,25 ίντσες (15,88 εκατοστά) περιφέρεια.

2. Το μεγαλύτερο αιδοίο του κόσμου: 48,26 εκατοστά

Το μεγαλύτερο αιδοίο του κόσμου: 48,26 εκατοστά
Ο μεγαλύτερος κόλπος άνηκε πιθανότατα στη Σκωτσέζα “γίγαντα” Anna Swan (1846 -1888), μια αξιοπρόσεκτη γυναίκα που δημιούργησε διάφορα ρεκόρ σχετικά με τον όγκο της. Αν και γεννήθηκε φυσιολογική, άρχισε να αναπτύσσεται με ένα καταπληκτικό ρυθμό στην παιδική ηλικία, φθάνοντας τελικά σε ένα μέγιστο ύψος 2,30 στην ηλικία των 19.
Ερωτεύτηκε με τον καπετάνιο Martin Bates, ένα άλλο “γίγαντα” με ύψος άνω των 2,10. Παντρεύτηκαν το 1872, δημιουργώντας το ρεκόρ για το πιο ψηλό παντρεμένο ζευγάρι στον κόσμο, ένα ρεκόρ που ισχύει μέχρι σήμερα.
Στις 18 Ιουνίου 1879, γέννησε το μεγαλύτερο μωρό στην ιστορία, που ζύγιζε 11,79 κιλά και είχε ύψος 86,36 εκατοστά! Το παιδί δεν επέζησε από τον τοκετό. Με βάση το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος ενός νεογέννητου είναι το κεφάλι και το γεγονός ότι το κεφάλι του εν λόγω παιδιού είχε διάμετρο 48,26 εκατοστά, κάνει την Swan τη γυναίκα με το μεγαλύτερο αιδοίο που έχει μετρηθεί ποτέ.
Αρκεί να αναφερθεί ότι η φυσιολογική συστολή του κόλπου κατά τον τοκετό είναι 10 εκατοστά.

3. Η πιο “παραγωγική” γυναίκα στον κόσμο: 69 παιδιά

Η πιο “παραγωγική” γυναίκα στον κόσμο: 69 παιδιά
Η Valentina Vassilyeva, κατέχει το ρεκόρ για τα περισσότερα παιδιά από μία μητέρα. Γέννησε στο σύνολο 69 παιδιά! Γέννησε 16 φορές δίδυμα, 7 φορές τρίδυμα και 4 φορές τετράδυμα μεταξύ των ετών 1725 και 1765, σε συνολικά 27 γεννήσεις.

4. Η μεγαλύτερη απόσταση εκσπερμάτωσης στον κόσμο: 5,40 μέτρα

Η μεγαλύτερη απόσταση εκσπερμάτωσης στον κόσμο: 5,40 μέτρα
O Horst Schultz πέτυχε “βολή” 5,40 μέτρα με «ικανοποιητικό» ποσό σπέρματος. Κατέχει επίσης τα ρεκόρ για το μέγιστο ύψος (3,70 μέτρα) και τη μέγιστη ταχύτητα της εκσπερμάτωσης (42,7 mph)

5. Η μεγαλύτερη σε ηλικία πόρνη στον κόσμο: 82 ετών

Η μεγαλύτερη σε ηλικία πόρνη στον κόσμο: 82 ετών
Η αστυνομία στην Tai Pei υπολογίζει ότι η 82χρονη γνωστή και ως «Grandma» είναι η μεγαλύτερη σε ηλικία ενεργή πόρνη. Η «Grandma» μπήκε στο χώρο πριν 40 περίπου χρόνια όταν ο άνθρωπος με τον οποίο είχε ζήσει για δύο δεκαετίες πέθανε. Επιβιώνει στο επάγγελμα χρεώνοντας 10 με 20 φορές λιγότερο από τις άλλες πόρνες.

6. Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου: 250 ζευγάρια

Το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου: 250 ζευγάρια
Η Ιαπωνία έχει κερδίσει άλλο ένα παγκόσμιο ρεκόρ -έχοντας πείσει 250 άνδρες και 250 γυναίκες να έρθουν σε σεξουαλική επαφή στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα- ολοκληρώνοντας το μεγαλύτερο όργιο του κόσμου! Το όργιο έλαβε χώρα σε μια αποθήκη εμπορευμάτων με επαγγελματίες φωτορεπόρτερ και κινηματογραφιστές να καταγράφουν το γεγονός.
 Παρ όλη την ετικέτα “όργιο” που είχε το γεγονός, το κάθε ζευγάρι ήρθε σε επαφή μόνο μεταξύ του κι όχι με άλλα ζευγάρια.

7. Το μεγαλύτερο “gang bang” στον κόσμο: 919 άντρες σε μια μέρα

Το μεγαλύτερο “gang bang” στον κόσμο: 919 άντρες σε μια μέρα
Η Lisa Sparxxx είναι μια γνωστή Αμερικανίδα πορνοστάρ. Ήρθε σε σεξουαλική επαφή με 919 άντρες την ίδια μέρα, δημιουργώντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια του Eroticon το 2004, στο τρίτο ετήσιο παγκόσμιο πρωτάθλημα Gangbang.

8. Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αυνανισμός από άντρα: 9 ώρες και 58 λεπτά

Ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αυνανισμός από άντρα: 9 ώρες και 58 λεπτά
Ένας άντρας ονόματι Masanobu Sato έλαβε μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αυνανισμού (Masturbate-a-thon) του 2009 που διοργανώθηκε από το Center for Sex & Calture στο Σαν Φρανσίσκο και πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ σε διάρκεια αυνανισμού, αφού αυνανιζόταν ασταμάτητα για 9 ώρες και 58 λεπτά. Το προηγούμενο ρεκόρ (που ήταν δικό του) ήταν 9 ώρες και 33 λεπτά.

9. Το πιο δυνατό αιδοίο στον κόσμο: σηκώνει 14,06 κιλά με το αιδοίο της

Το πιο δυνατό αιδοίο στον κόσμο: σηκώνει 14,06 κιλά με το αιδοίο της
Η 42χρονη Ρωσίδα Tatiata Kozhevnikova έχει το δυνατότερο κόλπο του κόσμου. Σήκωσε βάρος 14 κιλών με το αιδοίο της για να κάνει το ρεκόρ.Ασκεί τους μυς του αιδοίου της τα τελευταία 15 χρόνια και κατέχει μια θέση ανάμεσα στα ρεκόρ Γκίνες για το δυνατότερο κόλπο.
«Αφότου γέννησα, οι μύες του αιδοίου μου έγιναν απίστευτα αδύνατοι. Διάβασα βιβλία για το Dao και έμαθα ότι οι αρχαίες γυναίκες αντιμετώπιζαν αυτό το πρόβλημα με ξύλινα μπαλάκια» είπε. Δείτε την στο βίντεο:
 



 10. Ο μεγαλύτερος σε ηλικία νέος πατέρας στον κόσμο: 90 ετών

Ο μεγαλύτερος σε ηλικία νέος πατέρας στον κόσμο: 90 ετών
Ο γηραιότερος νέος πατέρας στον κόσμο είναι ο Ινδός αγρότης Nanu Ram Jogi ο οποίος έγινε πατέρας στην ηλικία των 90 ετών. Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν είναι διατεθειμένος να σταματήσει κι ότι θα επιθυμεί να κάνει παιδιά μέχρι τα 100 του χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου