Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Προσοχή στα... ιδιαίτερα



 
Η Αρόη το έχει τούμπανο αλλά η εκπαιδευτική κοινότητα της  Πάτρας κρυφό καμάρι. Πρωταγωνιστής μιας ιστορίας που σε άλλες περιπτώσεις θα γινόταν  στην Πάτρα σάλος, ένας συνταξιούχος  φυσικός, με μακρά θητεία σε σχολείο που βρίσκεται στην παραλιακή ζώνη της Αχαϊκής πρωτεύουσας.
Ο εκπαιδευτικός έκανε ιδιαίτερα μαθήματα σε μια μαθήτρια της τρίτης Γυμνασίου, παιδί τριμελούς οικογένειας . Στην οικογένεια  υπάρχει μόνο μητέρα,  καθώς ο πατέρας έχει φύγει από τη ζωή εδώ και χρόνια.
Μόνο που το «ιδιαίτερο» όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια μετατράπηκε σε ιδιαίτερο μάθημα σεξουαλικής αγωγής, με τον καθηγητή να επιδίδεται σε διάφορες σεξουαλικές πράξεις με την ανήλικη.
Τα …ιδιαίτερα σταμάτησαν όταν η μητέρα της μικρής γύρισε στο σπίτι νωρίτερα από την δουλειά της και έπιασε επ’  αυτοφώρω τον συνταξιούχο «δάσκαλο» να  βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με την ανήλικη κόρη της.
Για αρκετή ώρα η περιοχή της Αρόης σηκώθηκε στο πόδι από τις φωνές της μητέρας,  αλλά κατά έναν περίεργο τρόπο λίγο αργότερα στο οικοδομικό τετράγωνο όπου μένει η οικογένεια της μικρής επέστρεψε η ηρεμία.
 
Αντίτιμο σιωπής… 30.000 ευρώ  
Το αντίτιμο της σιωπής ανήλθε στις τριάντα χιλιάδες ευρώ. Μάλιστα για να «θαφτεί»  το θέμα μεσολάβησαν μέλη της διοίκησης γνωστού κυριλέ ομίλου της Πάτρας, αλλά και μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, καθώς εάν έβγαινε στον αέρα η υπόθεση, θα υπήρχε μείζον θέμα και για τον κλάδο των καθηγητών αλλά και για τα πλούσια μέλη του ομίλου. Η υπόθεση θάφτηκε, άγνωστο βέβαια παραμένει το πώς αισθάνεται η ανήλικη μετά από όλα αυτά που συνέβησαν. Ανεξάρτητα με το αν δεν τίθεται ζήτημα βιασμού (τουλάχιστον με βάση τα στοιχεία που υπάρχουν) η αποπλάνηση ανηλίκου είναι μία πράξη η οποία συνέβη, έστω και αν καλύφθηκε με την καταβολή ενός μεγάλου χρηματικού ποσού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου