Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

Απαλλάχθηκε ο Μένιος Χάρος



Απαλλάχτηκε πανηγυρικά της κατηγορίας, «ως  υπαίτιος για  παρακώλυση συγκοινωνιών» ο πρόεδρος του Ε.Κ.Ν.Δ. Μένιος Χάρος, που του είχε αποδοθεί κατά τη διάρκεια της Απεργίας της ΓΣΕΕ στις 21/10/2008, και τη συγκέντρωση των απεργών στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου, από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Μεσολογγίου στη όπου και  διεξήχθη η δίκη. Ως γνωστόν στην εν λόγω απεργία μαζί με τα αιτήματα της ΓΣΕΕ το Ε.Κ.Ν.Δ. διεκδικούσε να επαναλειτουργήσει το πολεοδομικό γραφείο Ναυπάκτου που  είχε καταργήσει η τότε Δημοτική Αρχή.

Στο πλευρό του προέδρου παραβρέθηκαν από τη πρώτη στιγμή η ΓΣΕΕ, σχεδόν το σύνολο των Ε.Κ. της χώρας και των Ομοσπονδιών. Επίσης,  Βουλευτές, ο πρώην Νομάρχης Αιτωλοακαρνανίας και πληθώρα θεσμικών και άλλων τοπικών παραγόντων.

Στη σημερινή δίκη παραβρέθηκαν: Εκπρόσωπος της ΓΣΕΕ, εκπρόσωποι Ε.Κ. της περιοχής, νέα και παλιά συνδικαλιστικά στελέχη, καθώς και ο πρώην Νομάρχης Αιτολωακαρνανίας.

Το Δ.Σ του Ε.Κ.Ν.Δ. ευχαριστεί όλους όσους συμπαραστάθηκαν και έδωσαν μαζί τη μάχη για την απαλλαγή του Προέδρου, δηλώνοντας πως αυτή η αμέριστη συμπαράσταση, αυξάνει ακόμα περισσότερο τις  ευθύνες του Ε.Κ.Ν.Δ. και του συνδικαλιστικού κινήματος γενικότερα στο να προασπίσει τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας, και να αποκρούσει τις αυθαιρεσίες της διοίκησης σε βάρος της περιοχής και των πολιτών.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου