Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Ημερίδα με θέμα: "Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο"

Καλησπέρα σας,
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στο πλαίσιο των Ημερίδων που διοργανώνονται από την Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος με θεματολογία "Ασφαλής Πλοήγηση στο Διαδίκτυο", η Υπηρεσία μας προέβη στην παραγωγή σχετικού διαφημιστικού υλικού, με περιεχόμενο που αποσκοπεί στην αφύπνιση και πληροφόρηση ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων και την προστασία τους από τις παγίδες του Διαδικτύου.
Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 151-14.05.2013, από 15/05/2013 απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης εγκρίθηκε η δωρεάν μετάδοση ενός (1) τηλεοπτικού και τριών (3) ραδιοφωνικών μηνυμάτων από τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας για το χρονικό διάστημα από την 15-05-2013 έως 12-06-2013.
Συνημμένη σας αποστέλλεται η απόφαση του ΕΣΡ για τη μετάδοση των συγκεκριμένων μηνυμάτων.
Το τηλεοπτικό μήνυμα (σε δύο εκδόσεις) και τα ραδιοφωνικά διαφημιστικά μηνύματα έχουν αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο, λόγω μεγάλου όγκου των αρχείων:
Παρακαλούμε πολύ όπως ενημερώσετε σχετικά τα τοπικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.
Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία και παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνηση. Παρακαλούμε επιβεβαιώστε τη λήψη του παρόντος.
 
--
Όλγα Γαλάνη
Υπαστυνόμος Α'
Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου