Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΜΕ.... ΗΤΤΑ


Η μαθηματική εξασφάλιση του τίτλου της πρωταθλήτριας ομάδας για την Ομόνοια Ναυπάκτου στη Β' κατηγορία της τοπικής διοργάνωσης της ΕΣΚΑΒΔΕ, ήταν το αποτέλεσμα της προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Παρά την ήττα στο νήμα με 68-69 από τον εξαιρετικό ΑΛΦΑ'93, η ομάδα της Ναυπάκτου στέφεται πρωταθλήτρια, αφού ο βασικός της διώκτης Ίναχος στραβοπάτησε στο παιχνίδι του με τον Απόλλωνα Μεσολογγίου. Ωστόσο έντονο είναι το ενδιαφέρον για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης, που θα οδηγήσει σε αγώνες μπαράζ με τους δευτεραθλητές των υπολοίπων ομίλων, με σκοπό την ανάδειξη επιλαχούσας ομάδας για άνοδο σε περίπτωση που χρειαστεί.

Το παιχνίδι της Ομόνοιας με την ομάδα του Αγρινίου ήταν ντέρμπυ από το πρώτο εως το τελευταίο δευτερόλεπτο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στην πρωτοπορία, χωρίς να δημιουργούνται μεγάλες διαφορές. Χαρακτηριστικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι το 3ο και το 4ο δεκάλεπτο ήταν απόλυτα μοιρασμένα από πλευράς πόντων μεταξύ των δύο ομάδων. Στο τέλος ενώ οι Ναυπάκτιοι προηγούνταν με 68-66, το παιχνίδι κρίθηκε με ένα μεγάλο τρίποντο από πλευράς των φιλοξενουμένων 5'' πριν τη λήξη και ένα κόψιμο στο σουτ που επιχειρήθηκε στο χρόνο που απέμεινε. Στα μελανά της ημέρας για την ομάδα του Κώστα Παπούλια καταγράφεται ο τραυματισμός του Σπύρου Μπίμπα με διάστρεμμα.

Επόμενο παιχνίδι για την Ομόνοια Ναυπάκτου είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 27 Απριλίου στο ΔΑΚ Αντρρίου με αντίπαλο τον Ίναχο

Ομόνοια Ναυπάκτου – ΑΛΦΑ ’93 : 68-69

Α:15-19 , Β:19-16 , Γ:12-12 , Δ:22-22

ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Κώστας Παπούλιας): Κουτσογιάννης 32, Κωνσταντίνου 8, Κουγιουμτζής, Παπακωστόπουλος 2, Καγκάνης, Βλαχογιάννης 17, Μπίμπας 3, Σχοινάς 6, Νασσόπουλος, Δημητρέλος, Παντελίδης

ΑΛΦΑ ’93 (Χρήστος Τσάσσης): Μέμμος 8, Διαμάντης 18(2), Γεώργας, Στραβοδήμος 8, Πλαστήρας, Σβίγγος 2(18ρ), Παπαϊωάννου 18(14ρ), Χριστογιάννης, Δελακάς 12(1), Γιαταγάνας, Πατσουράκης 3(1)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου