Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Στη “δικτατορία” ήταν καλύτερα τα πράγματα!.... Έρευνα της Ελευθεροτυπίας


Με απόλυτα επεξηγηματικό πρωτοσέλιδο, όταν οι υπόλοιποι προσπαθούν να κρύψουν τα ΣΚΑΤΑ της διαπλοκής και του πολιτικαντισμού κάτω από το χαλί.

ele2 Στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα! Έρευνα της Ελευθεροτυπίας
Η “ακροδεξιά” στροφή της κοινωνίας είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ του κράτους – οπερέτας, όπου ο πολίτης βλέπει τους εγκληματίες να κυκλοφορούν με κουστούμια σε υπουργικούς θώκους και γκαλά, την ώρα που οι πολίτες εξοντώνονται από την φτώχεια, την ληστρική φορολογία και την κρατική εγκληματικότητα.
  • Αυτή που στέλνει τάγματα στις Σκουριές και αφήνει γέροντες στο έλεος των εγκληματιών.
  • Αυτή που αφήνει τον Παπακωνσταντίνου να κάνει την λίστα – φάμπρικα, την ώρα που τα κρατικά ταμεία είναι άδεια.
  • Αυτή που επιτρέπει σε “επιχειρηματίες” φίλους των Παπανδρέου, να βγάζουν εκατομμύρια θαλασσοδάνεια στο εξωτερικό την ώρα που ρημάζουν τον πολίτη για να τα αποπληρώσει.
  • Αυτοί που επιτρέπουν την προπαγάνδα της Μανωλάδας κρύβοντας κάτω από τσιτάτα περί ρατσισμού το δουλεμπόριο της ντροπής που ο ίδιος ο Παπανδρέου χειροκροτούσε.
  • Αυτούς που κλείνουν φυλακή τον τυροπιτά για μη καταβολή ΦΠΑ και αθωώνουν την Χόχτιφ με τα εκατοντάδες εκατομμύρια οφειλόμενα.
  • Αυτούς που καταριούνται τους πολίτες γιατί ψηφίζουν “νεοναζί”, όταν στα σχολεία διδάσκεται η ναζιστική ινδοευρωπαϊκή προπαγάνδα των “αρείων” και τα ναζιστικά εγκλήματα βαπτίζονται “συνωστισμοί”.
ele 150x150 Στη δικτατορία ήταν καλύτερα τα πράγματα! Έρευνα της ΕλευθεροτυπίαςΧαρείτε τα λοιπόν: 30% είμασταν καλύτερα επί χούντας! 85% καλύτερα σε θέματα εγκληματικότητας (!!!). Στοιχεία που δεν βγαίνουν ποτέ, αφού οι μεγαλοεργολάβοι εκδότες νιώθουν απόλυτα ασφαλείς, μαζί με τις μπουλντόζες τους.
Αυτή είναι η αλήθεια και αν η δημοκρατία θέλει να επιβιώσει, ας κλείσει φυλακή τους προπαγανδιστές της νέας τυραννίας που κρύβουν τις βρωμιές τους κάτω από το χαλί και ας επανέλθει στην υπηρεσία του πολίτη.
Κατα τα λοιπά, η έρευνα καταγράφει προβάδισμα 0,6% της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει το 18,7%, ο ΣΥΡΙΖΑ 18,1%, η Χρυσή Αυγή 7,4%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,6%, το ΠΑΣΟΚ 5,5%, η ΔΗΜΑΡ 3,9%, το ΚΚΕ 3,8% ενώ 21,1% είτε δεν έχουν αποφασίσει ακόμα είτε δηλώνουν πως θα απέχουν.
Στην παράσταση νίκης, η ΝΔ συγκεντρώνει το 48%, έναντι 39% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται -από το 30% των ψηφοφόρων- ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός έναντι 14% του Αλ.Τσίπρα.
Το 38% πάντως των ερωτηθέντων εκτιμά πως κανένας από τους πολιτικούς αρχηγούς δεν είναι κατάλληλος για αυτή τη θέση.
Το 68% εκτιμά πως τα πράγματα είναι χειρότερα στη χώρα από ότι ήταν πριν από ένα χρόνο, ενώ το 74% θεωρεί πως η χώρα κινείται προς τη λάθος κατεύθυνση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου