Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Η ΟΜΟΝΟΙΑ.... 86-47!


Με το ευρύ 86-47 επικράτησε η Ομόνοια Ναυπάκτου του Ίναχου στην αυλαία του πρωταθλήματος Β' ΕΣΚΑΒΔΕ. Το παιχνίδι ήταν βαθμολογικά αδιάφορο και διεξήχθη όπως πάντα σε εξαιρετικό κλίμα μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ σημαντικό ρόλο στην τελική διαμόρφωση του σκόρ έπαιξαν οι σημαντικές ελλείψεις των φιλοξενούμενων στη σύνθεσή τους.
 
Το παιχνίδι κύλισε σε όλη τη διάρκειά του στο ίδιο μοτίβο, καθώς η Ομόνοια κυριάρχησε εξ'αρχής σε όλους τους τομείς. Μετά το αρχικό 0-4 του Ίναχου, οι Ναυπάκτιοι απάντησαν και έφεραν το σκορ στο 9-4, μη αφήνοντας οποιοδήποτε περιθώριο στους αντιπάλους να αμφισβητήσουν την υπεροχή τους από κει και πέρα. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι παίκτες του Κώστα Παπούλια επικράτησαν στο σκορ σε όλα τα δεκάλεπτα του παιχνιδιού, ενώ στη διάρκεια του υπόλοιπου παιχνιδιού δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε πολλούς νεαρούς παίκτες και από τις δύο ομάδες.
 
Με τη νίκη αυτή η Ομόνοια Ναυπάκτου ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της για τη σεζόν 2012-2013 με τον καλύτερο τρόπο, αφού κατάφερε να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της. Ωστόσο έντονος είναι ο προβληματισμός που πηγάζει από την υποβάθμιση του πρωταθλήματος Β' ΕΣΚΑΒΔΕ, με τη μικρή συμμετοχή ομάδων, τους λίγους αγώνες, τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος αλλά και το δυσανάλογα υψηλό παράβολο συμμετοχής ως έξοδα διαιτησίας (200Ε για 3 εντός έδρας αγώνες).
 
Η επόμενη μέρα περιλαμβάνει την προετοιμασία του συλλόγου για την επόμενη χρονιά, καθώς η συμμετοχή στην Α' κατηγορία της ΕΣΚΑΒΔΕ είναι απαιτητική από κάθε πλευρά. Ευχή όλων είναι ο ιστορικός σύλλογος της Ναυπάκτου να συνεχίσει τη σταδιακά ανοδική του πορεία.
Τα δεκάλεπτα: 24-10, 19-14, 24-11, 19-12
ΟΜΟΝΟΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ (Κ. Παπούλιας): Βλαχογιάννης 39(4), Κωνσταντίνου 14, Παπακωστόπουλος 8, Μπίμπας 8, Παντελίδης 7(1), Κουγιουμτζής 4, Νικολάου 2, Λουκόπουλος 2, Καγκάνης 2, Νασόπουλος, Σχοινάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου