Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Δικαστίνα έκανε σεξ με.... κρατούμενο

Δικαστίνα έκανε σεξ με κρατούμενο και τους άκουσε όλη η φυλακή!
 
Το περιστατικό συνέβη στην Ιντιάνα, και αυτή τη στιγμή η 52χρονη δικαστίνα, αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για παράβαση καθήκοντος, με τα τη σεξουαλική επαφή με τον 26χρονο φυλακισμένο.

Η Λίσα Τρέιλο Γουλφ, εργάζεται ως ανώτερος δικαστής μερικής απασχολήσεις σε δύο επαρχίες βόρεια της Ιντιάνα, αλλά και ως συνήγορος υπεράσπισης. Η σχέση της με τον νεαρό, είχε ξεκινήσει πριν εκείνος, τελικά, καταδικαστεί, και μπει στη φυλακή.

Φαίνεται, όμως, πως οι δύο τους, όχι μόνο έκαναν σεξ μέσα στη φυλακή, αλλά ήταν και ιδιαίτερα θορυβώδεις, αφού όλοι οι κρατούμενοι τους είχαν καταλάβει. Το συγκεκριμένο «κουτσομπολιό» δεν άργησε να έρθει και στα αυτιά των ανώτερων της 52χρονης, με αποτέλεσμα να τις απαγγείλουν κατηγορίες, αναφέρει το koolnews.

Η νομοθεσία της Αμερικής, είναι ιδιαίτερα αυστηρή με τέτοιου είδους περιστατικά, καθώς απαγορεύεται ρητώς να υπάρχει ερωτική σχέση ανάμεσα στον πελάτη και τον δικηγόρο του. Έτσι, η Γουλφ, κινδυνεύει αυτή τη στιγμή, να μην δει την άδεια ασκήσεως επαγγέλματός της, να ανανεώνεται για το 2013. Η υπόθεση, αναμένεται να πάει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ιντιάνα, σε περίπου 20 ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου