Βόλεϊ Παίδων: Ήττα στο τάι μπρέικ από Θησέα
Ένα συναρπαστικό και όμορφο παιχνίδι έγινε στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο του Ρίου ανάμεσα στο Θησέα Πάτρας και την Ομόνοια Ναυπάκτου. Το παιχνίδι που ήταν το ντέρμπι του Α' ομίλου του πρωταθλήματος Παίδων της Ε.Σ.ΠΕ.Π. βρήκε νικήτρια την ομάδα της Πάτρας με 3-2 σετ μετά από δύο γεμάτες ώρες αναμέτρησης.

Με όπλο του το πολύ καλά οργανωμένο μπλοκ ο Θησέας μπλόκαρε τα επιθετικά ατού της Ομόνοιας και πήρε από το ξεκίνημα προβάδισμα στο σκορ. Έφτασε να προηγηθεί με 23-19 αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Με τον Κομάνι στο σερβίς ισοφάρισαν σε 23-23 και παρ'ότι ο Θησέας έφτασε πρώτος στο σετ μπολ, με ένα νέο σερί τριών πόντων η Ομόνοια πήρε το σετ με 24-26. Συναρπαστική εξέλιξη είχε το σκορ στο δεύτερο σετ. Ο Θησέας από το ξεκίνημα βρέθηκε να προηγείται με την Ομόνοια να ισοφαρίζει αποτρέποντας τον αντίπαλο από το να ξεφύγει. Οι γηπεδούχοι πήγαν πρώτοι στο σετ μπολ στο 24-23, η Ομόνοια όμως κατάφερε να τους το σπάσει και να πάρει συτή το σετ μπολ στο 24-25, που όμως δεν κατάφερε να το εκμεταλλευτεί. Ακολούθησαν δύο ακόμα χαμένα σετ μπολ για τον Θησέα (26-25 και 27-26) και άλλα δύο χαμένα για την Ομόνοια (27-28 και 28-29) πριν ο Θησέας με τρεις συνεχόμενους πόντους πάρει το σετ με 31-29 και ισοφαρίσει σε 1-1.
Και στο τρίτο σετ η Ομόνοια κυνηγούσε το Θησέα στο σκορ. Μάλιστα λίγο πριν το τέλος κατάφερε να προηγηθεί με 22-23 με το Θησέα όμως να είναι πιο τυχερός στο τέλος και να παίρνει το σετ με 25-23. Τελείως διαφορετική η εικόνα του αγώνα στο τέταρτο σετ. Η Ομόνοια με καλό ρυθμό στην επίθεση και πολύ καλό σερβίς πήρε από την αρχή μεγάλη διαφορά φτάνοντας στην ισοφάριση των σετ με 14-25.
Το τάι μπρέικ είχε πολύ ένταση τόσο εντός του αγωνιστικού χώρου όσο και στους πάγκους αλλά και ωραίες φάσεις. Ο Θησέας πήρε την περιστροφή με 8-5 το οποίο γρήγορα έγινε 10-5. Η Ομόνοια μείωσε 13-11 χωρίς όμως να καταφέρει να πλησιάσει περισσότερο χάνοντας το σετ με 15-11 και το παιχνίδι 3-2 στα σετ.

Παρά την ήττα η Ομόνοια έχει έναν βαθμό περισσότερο από τον Θησέα στον βαθμολογικό πίνακα, με την πατρινή ομάδα όμως να έχει να δώσει ένα ακόμα παιχνίδι, με αντίπαλο την πρωτοπόρο ΕΑΠ. Με νίκη της ΕΑΠ η Ομόνοια προκρίνεται ως δεύτερη στο μπαράζ για το final four ενώ σε περίπτωση που ο Θησέας κερδίσει κατακτά αυτός την προνομιούχο δεύτερη θέση.

Θησέας Πάτρας (Νικολακόπουλος-Νιάρος): Δεπούντης, Καμπύλης, Δρίβας, Λινάρδος, Βασιλόπουλος, Κωνσταντόπουλος, Τσεκίνης Ν., Τσεκίνης Π., Παπαλεξανδρόπουλος,Καραμπελέσης.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Νούλας, Κόγγος, Κόκκαλης Δ., Παύλου, Κομάνι, Σιαμάς, Χάρος, Κεχαγιάς, Λουκάς Κ