Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Ξέμεινε η κλούβα της Αστυνομίας με... κρατούμενους

Μηχανική βλάβη παρουσίασε το απόγευμα λεωφορείο της Αστυνομίας που μετέφερε κρατουμένους με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στην εθνική οδό στο ύψος της Στράτου του δήμου Αγρινίου

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, το λεωφορείο παρουσίασε βλάβη στον συμπλέκτη και ακινητοποιήθηκε στην Ε.Ο. Αντιρρίου - Ιωαννίνων στην Στράτο Αγρινίου, με αποτέλεσμα να υπάρξει κινητοποίηση από την τοπική Αστυνομία, ώστε να μην δημιουργηθεί κάποιο απρόοπτο.

Αμέσως κλήθηκε συνεργείο που αποκατέστησε τη βλάβη αλλά κρίθηκε σκόπιμο το λεωφορείο να οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, ώστε να γίνει πιο ενδελεχής έλεγχος. Πράγματι αυτό έγινε και οι 16 συνολικά κρατούμενοι μεταφέρθηκαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης.

Μόλις το πρόβλημα αποκαταστάθηκε πλήρως οι κρατούμενοι και οι συνοδοί αστυνομικοί, επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο για τη συνέχεια του ταξιδιού.

Το λεωφορείο είχε αναχωρήσει από την Αθήνα και μετέφερε τρεις ποινικούς κρατούμενους για τις φυλακές των Ιωαννίνων και 13 Αλβανούς που θα οδηγούνταν στην Κακαβιά γα απέλαση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου