Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Αυξήσεις 650.000 ευρώ από Στουρνάρα σε... Golden Boy's

«Λεφτά υπάρχουν» έλεγε πριν από τις εκλογές του 2009 ο κ. Γιώργος Παπανδρέου και φαίνεται πως την άποψη αυτή ασπάζεται και η σημερινή κυβέρνηση και ειδικά ο υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας.
Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Κώστα Σημίτη δεν έχει ξεχάσει τα «δωράκια» που έκαναν οι προηγούμενες «σοσιαλιστικές» κυβερνήσεις στις οποίες συμμετείχε και συνεχίζει να δίνει προκλητικές αυξήσεις στα Golden Boys.
Με τη συγκατάθεση λοιπόν του κ. Στουρνάρα  η διοίκηση των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων (Ε. Α. Σ) - πρώην Ε. Β.Ο., που βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό υπό κατάρρευση,  έδωσε αυξήσεις σε 3 Γενικούς Δ/ντες,  σε 11 Διευθυντές, σε 35 Υποδιευθυντές, σε 123 Τμηματάρχες , σε 6 υπευθύνους προγραμμάτων, σε 4 επιτελικούς συμβούλους αλλά και σε 3 δικηγόρους.
Μη γελιέστε, δεν πρόκειται για αυξήσεις ψίχουλα, αλλά για γενναίες αυξήσεις που ξεπερνούν, κρατηθείτε, τις 650.000 ευρώ το χρόνο.
Φαίνεται πως ο κ. Στουρνάρας έχει κατηγοριοποιήσει τους υπαλλήλους και δίνει όπου «του αρέσει» παχυλές αυξήσεις.
Τη στιγμή που κόβονται μισθοί, συντάξεις, επιδόματα από τον διαρκώς χειμαζόμενο Έλληνα, ο υπουργός Οικονομικών με το ύφος χιλίων καρδιναλίων, θρασύτατα δίνει αυξήσεις στα Golden Boys της ΕΑΣ.
Φυσικά την ίδια ώρα προχωρά σε γενναίες περικοπές στους ένστολους, στους ιπτάμενους που παίζουν τη ζωή τους κορόνα γράμματα και στους συνταξιούχους από τους οποίους απαιτεί να ζήσουν με 350 ευρώ το μήνα.
Μάλλον έτσι του έμαθαν στα πανεπιστήμια του εξωτερικού, ότι οι πολίτες είναι δύο ταχυτήτων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου