Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Στο Μεσολόγγι 186 κολώνες σε... 980 μέτρα (!) vid


Στην είσοδο της πόλης του Μεσολογγίου στην Αγίου Αθανασίου ένα είναι σίγουρο. Οποιος περάσει νύχτα θα χρειαστεί να φορέσει γυαλιά ηλίου! Και αυτό γιατί στον συγκεκριμένο δρόμο απο την είσοδο μέχρι το τέλος του δρόμου,είναι 980 μέτρα, έχουν τοποθετηθεί 50 κολώνες της ΔΕΗ και άλλες 136 πιο μικρές!
Η τοποθέτηση των πιο μικρών σε μέγεθος φώτων έγινε την περίοδο που έγινε και η διαμόρφωση του δρόμου.
136 συν 50 λοιπόν κολώνες φωτισμού που παρέχουν ΔΗΜΟΤΙΚΟ φώς.
Ρωτήσαμε μηχανικό πως γίνεται σε εναν δρόμο να μπούν τόσες κολώνες μας είπε οτι, λογικά,η μελέτη που κατέθεσε ο εργολάβος θα πρέπει να αναφέρει όλες τις εργασίες. Αρα οταν πέρασε απο δημοτικό συμβούλιο λογικά ήξεραν τι ακριβώς θα τοποθετηθεί στην περιοχή.
Στο βίντεο σας δείχνουμε τις κολώνες, ειλικρινά σε άλλη πόλη της Ελλάδας δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο, που εκτός απο αντιαισθητικό είναι και επικίνδυνο για τον πεζό αφού δεν μπορεί να περπατήσει σε ορισμένα σημεία στο πεζοδρόμιο και κατεβαίνει στον δρόμο που έχει κλείσει σε πλάτος μετά τα έργα. Ανεβοκατεβαίνουν το πεζοδρόμιο για να περπατήσουν ή αν είναι πιο νέοι κάνουν …σλάλομ όπως οι σκιέρ.
Απορία δική μας είναι και σας το δείχνουμε στο βίντεο γιατί αυτός ή αυτοί που διάβασαν την μελέτη δεν ζήτησαν, αν γίνεται, οι κολώνες να μπούν σε δρόμους που δεν έχουν ούτε μια κολώνα φωτισμού!
Και μιλάμε για δρόμο όπως αυτός που είναι στο λιμάνι Μεσολογγίου όπου οι περιπατητές ,οι τουρίστες, απο το ξενοδοχείο ή απο την μαρίνα αναγκάζονται να περπατούν με παρέα να έχουν φακό και να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα μιας και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν γίνει επιθέσεις στους δρόμους αυτούς απο αγνώστους κυρίως σε κοπέλες.
Δείτε λοιπόν στο βίντεο τις 186 κολώνες σε έναν δρόμο και δείτε και τον δρόμο που κινούνται επισκέπτες,τουρίστες που δεν υπάρχει καθόλου φωτισμός.



Πηγή: onairnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου