Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Ανδρέας Κοτσανάς: "Οι δαπάνες δημοσιεύσεων του Δήμου Ναυπακτίας"



Η παράταξή μας μετά από αίτηση της που υπέβαλε στην οικονομική υπηρεσία του δήμου, σας παραθέτει το παρακάτω έγγραφο - απάντηση του δήμου Ναυπακτίας που απεικονίζει τις δαπάνες δημοσιεύσεων και ανακοινώσεων για τα έτη 2010, 2011, 2012  στο τοπικό τύπο.
Ειδικότερα, οι δαπάνες του δήμου για ανακοινώσεις - δημοσιεύσεις στην εφημερίδα “εμπρός” ανέρχονται στο ποσό 27.722,66 ευρώ(καθαρό ποσό πλην παλαιών οφειλών 19.181,56) τουτέστιν για τα έτη 2011-2012 το καθαρό ποσό που καταβλήθηκε στην εφημερίδα “εμπρός” ανέρχεται σε 17.536,4 ευρώ, ήτοι σχεδόν 800 ευρώ για κάθε μήνα δημαρχίας Ι.Μπουλέ ενώ για την εφημερίδα “Ναυπακτία” το ποσό ανέρχεται σε 4.343,73 ευρώ μόνο.


Τα παραπάνω ποσά κατά την εκτίμησή μας απεικονίζουν την βαθιά πολιτική σχέση δημοτικής αρχής και εφημερίδας “εμπρός”, κάνοντας προφανές πως κάποιες εφημερίδες ζουν σχεδόν αποκλειστικά από τις δημοτικές αναθέσεις, ενώ κάποιες άλλες απλώς βοηθιούνται.
Βάση αυτών των δεδομένων και λόγω του γεγονότος ότι τα ’’λεφτά είναι πολλά’’δικαιολογείται απόλυτα το διαχρονικό μένος καθώς και το… “κόψιμο” της παράταξής μας από την εφημερίδα “εμπρός”.
Σημείωση : Αναφερόμαστε μόνο στις ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις του δήμου Ναυπακτίας και όχι σε περιλήψεις διακηρύξεων έργων τις οποίες υποχρεωτικά πληρώνουν οι ανάδοχοι των έργων.


Με τιμή
 Ο επικεφαλής της Δημ. Ενότητας
 Δ.Σ Κοτσανάς Ανδρέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου