Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

ΤΩΡΑ: Σφοδρή σύγκρουση στο κέντρο του Αγρινίου με τέσσερις τραυματίες

Σφοδρή πλαγιομετωπική σύγκρουση μεταξύ δύο Ι.Χ αυτοκινήτων σημειώθηκε νωρίτερα στον Άγιο Κωνσταντίνο και συγκεκριμένα στη διασταύρωση, στο πρατήριο του supermarket Μαρινόπουλος. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και δύο πυροσβεστικά οχήματα κατέφτασαν στο σημείο της σύγκρουσης.
Τέσσερις είναι συνολικά οι τραυματίες, εκ των οποίων ο ένας απεγκλωβίστηκε από το αυτοκίνητο χάρη στη βοήθεια της πυροσβεστικής.
Οι τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Αγρινίου, με ελαφρούς τραυματισμούς και αισθητά σοκαρισμένοι από το ατυχές συμβάν.
Να σημειωθεί ότι ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου δεν λειτουργούσε και οι τραυματίες αναγκαστικά έπρεπε, αρά την άσχημη κατάστασή τους να μεταφερθούν σε άλλο διαγνωστικό κέντρο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η οδηγός ενός εκ των δύο οχημάτων παραβίασε πινακίδα STOP, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να αποφύγει την σύγκρουση. Ο 22χρονος γιός της, ο οποίος φέρει τραύματα στο κεφάλι μεταφέρθηκε κατεπειγόντως στο Νοσοκομείο. Να σημειωθεί ότι στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου