Με μία εβδομάδα καθυστέρηση ξεκίνησε το πρωτάθλημα των εφήβων της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου, όπου συμμετέχει και η Ομόνοια Ναυπάκτου. Στο πρώτου τους παιχνίδι οι μικροί της Ομόνοιας ηττήθηκαν από την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 3-0 σετ.
Μετά την αναβολή της πρώτης αγωνιστικής με τον Παμβοχαϊκό, ελλείψει δελτίων, η Ομόνοια είχε το δύσκολο έργο να παίξει το πρώτο της παιχνίδι με το φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Πελοπόννησο, την Παναχαϊκή, που έχει στην τάξη της αθλητή της Εθνικής Ομάδας Εφήβων, τον Μαυραγάνη, και παιδιά μεγαλύτερα ηλικιακά από αυτά της Ομόνοιας, που βασίζεται κατά κύριο λόγο στους παίδες.
Παρόλα αυτά οι μικροί του Γιώργου Μητρόπουλου μπήκαν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αιφνιδίασαν τους αντιπάλους προηγούμενοι στο σκορ, με τους πατρινούς να μειώνουν και να ισοφαρίζουν σε 12-12. Ένα σερί 4-0 έκανε το 14-13, 18-13 δίνοντας σαφές προβάδισμα στους γηπεδούχους που πήραν τελικά το σετ με 25-18. Πολύ εύκολη ήταν η επικράτηση της Παναχαϊκής στο δεύτερο σετ με 25-7 με την Ομόνοια να χάνει την αυτοσυγκέντρωσή της κάνοντας πολλά λάθη, κυρίως στις βασικές θέσεις διάταξης. Το τρίτο σετ ωστόσο ήταν αμφίρροπο με τους φιλοξενούμενους να ανασυντάσσονται. Βρέθηκαν μπροστά 8-9 πριν η Παναχαϊκή κάνει ένα σερί 5-0 και προηγηθεί 13-9. Η Ομόνοια ήταν πολύ ανταγωνιστική στη συνέχεια κρατώντας θέσεις και δημιουργώντας όμορφες φάσεις, αν και το σετ πήγε στην Παναχαϊκή με 25-19.
Επόμενος αντίπαλος για την Ομόνοια αυτό το Σάββατο στις 16.00 στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο με αντίπαλο την ΕΑΠ.

Ομόνοια Ναυπάκτου (Γιώργος Μητρόπουλος): Φαφουτάκης, Κόκκαλης Δ., Σακκούλης, Νούλας, Μέτσης, Χαμηλός, Κομάνι, Κεχαγιάς, Λουκάς Κ.